– Dezvoltă soluții de recrutare conform nevoilor dumneavoastră.
– Oferă un contract solid între angajat și angajator.
– Serviciile noastre sunt personalizate.
– Punem la dispozitia dumneavoastră cunoștințele juridice.
– Oferim soluții optime nevoilor dumneavoastră.

– Serviciile noastre sunt complete și de calitate venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de a angaja personal pentru familia/casa/firma dumneavoastră.
– Oferim mediere în relația angajat-angajator.
– Oferim asistenta pas cu pas în procesul de selecție.
– Obținem documentele în vederea plasării cetățenilor în legalitate în România.
– Reprezentam angajatorul în fata instanțelor judecătorești.

În ce consta procesul de selectare și recrutare?

Recrutarea presupune procesul de căutare și atragere a persoanelor potrivite pentru posturile vacante. Acest proces presupune cunoașterea numărului de posturi vacante, natura și cerințele acestora și competentele necesare îndeplinirii sarcinilor.

Selecția presupune alegerea persoanelor care vor primi oferta de angajare, dintre candidații recrutați. Eficienta acesteia depinde de eficienta activității de recrutare care trebuie sa ofere un număr prestabilit de opțiuni viabile.

Într-o comunitate pot interveni la un moment dat schimbări de personal, unii angajați părăsesc organizatia (demisie sau concediere), unii sunt promovați, alții sunt detașați sau transferați. Toate aceste modificări creează posturi vacante și un număr necesar de persoane competente care sa ocupe aceste posturi. În cazul în care activitatea se extinde va fi nevoie de un număr suplimentar de angajați.