Vietnam este cea mai estica tara din sud-estul Peninsulei Indochineze din Asia de Sud-Est. Cu o populatie estimata de 95,5 milioane de locuitori in anul 2018, este a 15-a cea mai populata tara din lume. Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare, fiind tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intreaga si catre modernism.

Bucataria vietnameza este apreciata la nivel mondial, iar bucatarii vietnamezi sunt renumiti pentru dexteritate, eficienta si calitate. Cea mai reprezentativa mancare traditionala din Vietnam este denumita “pho”, o supa aromata cu taietei de orez, bucati de carne de vita si ceapa verde, care se consuma practic in toate anotimpurile.

In afara faptului ca este o destinatie turistica, Vietnam mai este cunoscuta si pentru industria textila, productia de incaltaminte si articole vestimentare. Marile companii internationale au fabrici deschise in aceasta tara. Din acest motiv, muncitorii vietnamezi vin deja cu pregatire si experienta in domeniu, fiind deja formati si familiarizati cu standardele brandurilor cunoscute.

Avand in vedere faptul ca nevoia de forta de munca de calitate incepe sa devina o prioritate si in acelasi timp o precocupare pentru majoritatea firmelor din Romania, fie ele mici sau mari, recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Vietnam reprezinta o solutie excelenta datorita pregatirii acestora in tara natala pentru meserii din constructii, agricultura, HoReCa ori industria textila si chiar in curatenie. Nu de putine ori, muncitorii vietnamezi au facut diferenta intre succes si supravietuire pentru companiile romanesti din domeniul constructiilor.

Personalul din Vietnam pentru HoReCa este pregatit in tara natala intr-un sistem educational apreciat de domeniul hotelier. Vietnamul fiind o cunoscuta destinatie turistica, multi dintre muncitorii vietnamzei au dobandit deja experienta in domeniul hotelier, al restaurantelor si cafenelelor. Acestia sunt vorbitori de limba engleza si sunt caracterizati de multa bunavointa, amabilitate, politete, harnicie si eficienta.

Muncitorii in constructii si muncitorii pe santier originari din Vietnam se afla pe piata muncii din Romania de aproape un deceniu, remarcandu-se prin rezistenta fizica, disponibilitatea de indeplinire la termen si in mod responsabil a sarcinilor de serviciu si o buna pregatire, per ansamblu.  In sectorul constructiilor, veti putea angaja din Vietnam atat personal necalificat cat si lucratori calificati precum dulgheri, zidari, instalatori, electricieni sau fierari-betonisti.

In afara sectorului constructiilor, muncitorii din Vietnam sunt o solutie optima pentru ocuparea locurilor de munca din domenii precum agricultura, constructii, HoReCa, industria textila sau productie industriala. Este important de mentionat faptul ca salariul minim pentru cetatenii straini nu difera in acest moment de salariul minim pentru cetateni romani.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare din strainatate care a activat in mod neintrerupt pe piata recrutarii din Romania inclusiv in perioada starii de urgenta. Firma noastra de recrutare personal asiatic se poate adapta oricand criteriilor impuse de catre compania dumneavoastra. Pentru angajari ale strainilor din Asia, este necesar sa parcurgeti mai multe etape, astfel incat va recomandam suportul profesional oferit de compania noastra in calitate de agentie de recrutare din strainatate.