Incepand din aceasta luna, tarifele ce reprezinta contravaloarea permiselor de sedere pentru muncitorii straini se pot plati prin intermediul celor peste 5.500 de Statii de Plata SelfPay, precum si prin cele peste 1.000 de unitati CEC Bank.

Astfel, plata acestor tarife este posibila in baza parteneriatului dintre SelfPay şi CEC Bank pentru furnizarea catre Compania Nationala Imprimeria Nationala de servicii de incasare a contravalorii pasapoartelor, permiselor de sedere temporara si a documentelor de calatorie pentru cetatenii straini.

Aceasta facilitate permite efectuarea de plati in deplina siguranta, permitand evitarea aglomeratiei din interiorul bancii si contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie sa faca o persoana care doreste sa achite taxele pentru permisul de sedere in scop de munca este sa mearga la cea mai apropiata Statie de Plata SelfPay, sa introduca datele necesare, plata fiind imediat inregistrata.

Este important de retinut faptul ca aceasta modalitate de plata este disponibila in toate cele 1.010 unitati CEC Bank si la cele peste 5.500 de statii de plata SelfPay, amplasate in peste 1.000 de localitati din tara.

In special in aceasta perioada dificila, Statiile de Plata SelfPay reprezinta o modalitate de plata rapida, sigura si la indemana oricui, care permite utilizatorilor sa ramana in siguranta, limitand interactiunea cu alte persoane in procesul de efectuare a platilor precum si programarile online sau telefonice la institutiile bancare care acceptau plata acestor taxe.

In prezent, statiile de plata din reteaua SelfPay numara peste 170 de servicii disponibile. Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in marile retele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care magazinele sunt deschise.

Facilitatea de plata a taxelor pentru permisele de sedere prin reteaua SelfPay este binevenita, avand in vedere numarul tot mai ridicat de muncitori straini care aleg munca in strainatate in tara noastra si faptul ca permisele de sedere in scop de munca se reinnoiesc anual, ceea ce presupune si plata unor noi taxe corespunzatoare.

In situatia in care compania dumneavoastra se confrunta cu deficitul de personal sau pur simplu doriti sa beneficiati de angajati seriosi, loiali, eficienti si care vin sa lucreze pe o perioada de minim doi ani, aveti toate motivele sa optati pentru serviciile de recrutare muncitori straini pe care agentia de recrutare de forta de munca din strainatate Working Market Agency vi le pune la dispozitie in conditii de inalt profesionalism si eficienta.

Fie ca aveti nevoie de angajati buni in cadrul sectiilor de productie, ambalare, abatorizare, croitorie, brutarie, asamblare mobila, echipamente tehnice sau reparatii auto, de muncitori in constructii sau de muncitori in agricultura, echipa Working Market Agency va sta alaturi pentru toate procedurile necesare in scopul de a obtine cele mai bune solutii prin angajarea muncitorilor straini asiatici in cadrul companiei dumneavoastra.