Transporturile au reprezentat dintotdeauna o necesitate, fiind tot timpul la mare cautare, dar, cu toate acestea, este dificil sa se gaseasca personal calificat si serios pentru ocuparea locurilor de munca din acest domeniu esential. Soferii profesionisti reprezinta o categorie in care deficitul de forta de munca este extrem de mare.

Angajatorii din domeniul transporturilor sustin ca soferii romani pleaca in numar mare in tarile din vestul Europei, iar multi dintre cei care raman sa lucreze in tara migreaza de la o companie la alta. In ultimii ani, firmele de transport au luat in calcul varianta de a oferi locuri de munca strainilor, prin angajarea strainilor ca soferi pentru a pune in miscare parcurile de camioane care stau in asteptare.

Soferii din Romania de multe ori aleg sa lucreze in strainatate pentru a obtine venituri mai mari, astfel ca firmele romanesti se confrunta in continuare cu un deficit al fortei de munca. In aceasta situatie, puteti alege sa angajati soferi si conducatori auto cu experienta din Asia, fapt ce va aduce multe avantaje afacerii dumneavoastra din domeniul transporturilor.

In mod concret, nu va mai fi nevoie sa cautati periodic alti muncitori care sa suplineasca locurile de munca libere lasate de cei care au plecat. Agentia de recrutare forta de munca Working Market Agency va propune solutia ideala, care vine din strainatate, si care consta in recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici pentru domeniul transporturilor. Increderea in angajati nu trebuie sa lipseasca, iar forta de munca adusa din Asia indeplineste toate criteriile importante necesare pentru buna functionare a unei firme din acest domeniu.

Va recomandam sa angajati soferi si conducatori auto cu experienta din tarile asiatice pentru camioane, autospeciale si alte de tipuri de autovehicule, pentru transportul de marfuri si de persoane, eliminand astfel grijile aduse de muncitorii neseriosi. In acest domeniu este nevoie de seriozitate, rapiditate, siguranta si atentie, iar toate aceste cerinte vor fi indeplinite daca veti apela la muncitorii straini asiatici.

Muncitorii vietnamezi, muncitorii indieni, muncitorii sri-lankezi, muncitorii din Pakistan si din Nepal, sunt cei mai interesati de munca in strainatate si doresc in mod real sa vina in Romania pentru a munci in mod constiincios, obtinand astfel un salariu mult mai mare decat cel din tarile de origine. Este important de retinut faptul ca in tara noastra, in prezent, salariul minim pentru muncitorii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani.

Profesionalismul soferilor si conducatorilor auto din tarile asiatice este punctul lor forte intrucat odata angajati, acestia vor respecta programul impus, isi indeplinesc sarcinile si sunt foarte experimentati. Durata de angajare stabilita conform contractului de munca este de obicei de minim doi ani, astfel incat veti beneficia de un personal stabil, pe care va puteti baza pentru a dezvolta afacerea dumneavoastra si a putea realiza cu succes planuri de dezvoltare pentru viitor.

 

Daca va aflati in cautare de forta de munca din Asia– muncitori vietnamezi, muncitori nepalezi, muncitori sri-lankezi, muncitori din Bangladesh sau din Pakistan precum si muncitori din Turcia, compania Working Market Agency este partenerul dumneavoastra de incredere care va sprijina in mod profesionist si integral pentru recrutarea si plasarea personalului strain din tarile asiatice in domeniul transporturilor sau pentru alte domenii de activitate in conformitate cu necesitatile concrete ale angajatorilor.

De asemenea, compania Working Market Agency va efectua toate demersurile necesare pentru obtinerea legala a Atestatelor Profesionale cerute de legislatia europeana in vigoare in domeniul transporturilor, respectiv ADR, Atestat transport marfa CPI si CPC, Atestat transport persoane CPI si CPC precum si a cardului tahograf.