Venirea sezonului cald implica intensificarea activitatilor de intretinere a gradinilor si a spatiilor verzi aferente cladirilor rezidentiale sau nerezidentiale, a spatiilor verzi si terenurilor sportive, fiind o activitate care trebuie efectuata in mod constant pe toata durata sezonului de vegetatie.

Locurile de munca din zona de horticultura si gradinarit presupun cunostinte de specialitate in domeniu dar si inzestrari speciale ale muncitorilor precum atentie, grija pentru detaliu si implicare. O peluza si o gradina sanatoasa necesita o intretinere periodica pe tot parcursul anului.

Activitatea de gradinarit si intretinerea spatiilor verzi vine, bineinteles, cu responsabilitatea de a ingriji spațiile exterioare si de a le mentine curate si frumoase astfel incat acestea sa aiba un design placut si ingrijit.

Muncitorii straini asiatici ar putea reprezenta solutia ideala pentru indeplinirea activitatilor de gradinarit si horticultura. De asemenea, alte locuri de munca pot include gradini botanice, hoteluri, firme de peisagistica si intretinere a gradinilor, parcuri sau domeniul imobiliar.

In domeniul gradinaritului, pot lucra fara probleme muncitori vietnamezi, indieni, muncitori nepalezi sau pakistanezi, de exemplu. Sunt vorbitori de limba engleza, sunt caracterizati de amabilitate, politete, harnicie si eficienta.

Inzestrati cu atentie, rabdare si grija pentru detaliu, muncitorii straini vor fi responsabili pentru fiecare planta din spatiul care trebuie ingrijit. Acestia vor cunoaste modul de ingrijire atat pentru plantele perene sau anuale, cat si pentru arbusti sau pomi, fiind inzestrati cu calitatile necesare pentru a lua masurile de siguranta in scopul evitarii oricarei greseli care poate distruge complet aspectul unei gradini.

Pentru ca afacerea Dumneavoastra sa se dezvolte in mod corespunzator, va recomandam sa alegeti muncitori din Asia, bine pregatiti si dedicati pentru a creste productivitatea din cadrul companiei Dumneavoastra si totodata veniturile acesteia.

Daca va manifestati interesul pentru recrutarea muncitorilor straini asiatici, pentru a avea siguranta ca vei primi cele mai bune servicii si angajati atent selectionati, agentia de recrutare de forta de munca Working Market Agency reprezinta solutia pentru afacerea Dumneavoastra.

Corespunzator ofertelor de locuri de munca ale angajatorilor din Romania, punem la dispozitia acestora si gradinari cu experienta, care sa se poata implica atat in cadrul mediilor rezidentiale, cat si in zonele nerezidentiale unde sa amenajeze frumos si sa intretina in mod corespunzator orice spatiu verde.

Compania Working Market Agency recruteaza muncitori calificati si necalificati din Asia, din zone precum Vietnam, Nepal, Sri Lanka, India, Bangladesh, Pakistan sau Turcia. Cu o experienta indelungata in recrutarea de personal calificat si necalificat, agentia noastra de recrutare din strainatate asigura in permanenta cea mai buna conexiune intre angajat si angajator, propunand o solutia viabila pe termen lung privind necesarul de forta de munca.