Fenomenul lipsei de forta de munca afecteaza o multime de domenii de activitate din tara noastra, nefacand exceptie nici domeniul serviciilor de curatenie/menaj si ingrijire/asistenta persoane. In special zona personalului pentru curatenie si menaj si de fapt intreaga zona a muncitorilor necalificati, tinde sa devina o problema dificila pentru multe companii romanesti.

Prin recrutarea muncitorilor straini asiatici, se poate rezolva problema deficitului de forta de munca atat la nivel cantitativ, cat si calitativ. Muncitorii asiatici sunt harnici, onesti, loiali, responsabili, presteaza munca de calitate, ofera stabilitate in timp pe postul ocupat si sunt disponibili pentru munca in conditii de productivitate.

De exemplu, muncitorii straini asiatici pentru curatenie si menaj pot ocupa cu succes locurile de munca din cadrul companiilor care activeaza in domeniul HORECA. Astfel, sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

In egala masura, atunci cand vine vorba de curatenie, fie in zone casnice, fie in cele industriale sau publice, muncitorii asiatici isi fac simtita prezenta. Menajerele asiatice sunt muncitoare și devotate, iar modestia, empatia și grija pentru detalii sunt calitati care le recomanda pentru acest domeniu de activitate.

Angajarea strainilor din Asia este de departe solutia cea mai potrivita pentru acest domeniu care implică multă răbdare, minuțiozitate și disponibilitate pentru sarcini repetitive. De nivelul curățeniei poate depinde, de foarte multe ori, succesul afacerilor din domeniul hotelier.

Curățenia din spațiile comerciale este de asemenea deosebit de important întrucât reprezintă cartea de vizită a acestora. Lipsa ei poate atrage după sine pierderea clienților și, implicit, falimentul.

In ceea ce ii priveste pe muncitorii asiatici, acestia sunt foarte doritori sa vina in Romania pentru munca in strainatate si vor fi recunoscatori pentru oportunitatea oferita de a putea lucra intr-o tara europeana si implicit de a putea sprijini si familiile lor din tara de origine.

Pentru angajarea muncitorilor străini este necesar să parcurgeți mai multe etape, insa misiunea companiei Working Market Agency este de a fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului, de la selectia candidatilor pana la intocmirea tuturor formalitatilor legale in vederea angajarii cetatenilor straini.

Astfel, ne ocupam cu seriozitate si maxima responsabilitate pentru obtinerea avizului de munca, a adeverintelor si certificatelor solicitate de Inspectoratul General de Imigrari, oferim asistenta in obtinerea vizei de lunga sedere, asistenta si consiliere dupa sosirea in tara a muncitorilor doriti pentru incheierea contractului de munca, asistenta si reprezentare pentru obtinerea permisului de sedere in scop de munca.

In cele din urma, misiunea agentiei de recrutare si plasare de forta de munca Working Market Agency este de a sprijini companiile angajatoare din Romania si candidatii din tarile non UE sa obtina succes prin ocuparea locurilor de munca intr-o varietate de sectoare de activitate de la sectorul constructiilor la muncitorii in agricultura sau in domeniul ingrijirii si curateniei.