Industria textila si de confectii pare ca nu s-a mai dezvoltat deloc in ultimii ani in Romania si nici in Europa, in ciuda traditiei sale indelungate. Astazi, se gasesc putini oameni experimentati dispusi sa lucreze in firmele romanesti din domeniul confectiilor, aceasta deoarece majoritatea prefera munca in strainatate sau pur si simplu se orienteaza catre alte oferte de locuri de munca.

In ultima vreme, tot mai multe afaceri si locuri de munca din tara noastra sunt in domeniul croitoriei si a productiei de piese de imbracaminte, iar tot mai multi tineri aleg sa inceapa o afacere care sa-i imbrace pe romani. Acest lucru inseamna o nevoie acuta de personal calificat, premisa esentiala pentru ca afacerea sa poata functiona si prospera.

Compania Working Market Agency va propune recrutarea si plasarea personalului strain calificat direct din Asia pentru angajari de straini in domeniul industriei confectiilor. Nu doar ca va recomandam dar va si incurajam sa luati in considerare locuri de munca pentru straini in acest domeniu, cusatorese, croitori sau croitorese din Asia, pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru firma Dumneavoastra.

Spre deosebire de Europa, Asia se dezvolta tot mai mult in domeniul industriei textile, oferind produse la cele mai inalte standarde, motiv pentru care o idee excelenta poate fi recrutarea de personal asiatic pentru industria confectiilor. Experienta, dibacia si productivitatea muncitorilor asiatici reprezinta motivele principale pentru care companiile producatoare de articole vestimentare aleg sa lucreze in aceasta zona a lumii angajand personalul asiatic autohton.

Muncitorii straini asiatici sunt foarte interesati de munca in strainatate si sunt angajati priceputi, argumente pentru care puteti apela la acestia cu incredere, indiferent de complexitatea proiectului de afaceri pe care compania Dumneavoastra doreste sa il puna la punct in domeniul confectiilor.  Recrutarea strainilor din tarile asiatice, a croitorilor si cusatorilor, inseamna deopotriva a alege pe cei care cunosc tehnici avansate de croitorie si care vin cu un know – how foarte rar intalnit in ziua de azi in Europa si mai ales in Romania.

Prin comparatie, muncitorii romani din domeniu nu numai ca nu detin acelasi nivel de instruire, dar angajatorii se pot baza mai putin pe statornicia acestora in ocuparea locului de munca. Acest fapt poate afecta in mod profund afacerea si comenzile lansate de clienti care ajung chiar in situatia de a nu mai putea fi onorate.

Manageri de top din cadrul firmelor de confectii au subliniat in repetate randuri importanta ducerii la indeplinire a contractelor incheiate de firma. Acestia au mentionat faptul ca o firma din domeniul confectiilor nu isi poate permite ca oricand se deschide un mall sau un hipermarket sa piarda zeci de angajati care aleg ofertele de locuri de munca din acele sectoare. Este nevoie de un numar fix de muncitori pe care firma sa se bazeze in activitatea sa de productie.

Agentia de recrutare forta de munca din strainatate Working Market Agency va este alaturi pentru  recrutarea si plasarea de personal strain din Sri Lanka, Nepal, Pakistan sau Vietnam pentru atelierele de croitorie si de confectii, astfel incat sa aveti garantia faptului ca afacerea Dumneavoastra este pe maini bune precum si faptul ca ati luat cea mai inspirata decizie.

Beneficiind de o reputatie solida in domeniul recrutarii de muncitori straini din spatiul non UE pentru piata muncii din Romania, compania noastra va ofera intregul sprijin pentru ca afacerea dumneavoastra sa beneficieze de un personal loial, dedicat si bine pregatit.