Inceputul anului curent promitea o directie buna de dezvoltare, multi producatori din industria textila aratand interes spre o crestere a productiei de haine si accesorii de imbracaminte corespunzatoare cererii. Centrele comerciale s-au inchis in perioada starii de urgenta, iar afacerile din industria textila au trecut prin schimbari majore care au afectat locurile de munca in domeniu, inclusiv locurile de munca pentru straini.

Sub impulsul situatiei nou aparute, multe ateliere de productie au procedat la reorientarea liniei de productie catre produse din sfera medicala, cum ar fi mastile textile. Mai mult decat atat, antreprenorii din domeniul acestei industrii au gandit noi directii de realizare a activitatii care sa se adapteze noilor conditii din piata.

O serie de antreprenori de succes din domeniul industriei textile propun publicului adoptarea curentului slow fashion, respectiv efectuarea de investitii in  haine de calitate, durabile in timp, in loc de a cumpara sub impulsul trendurilor. O haina de calitate merita un loc in garderoba si sa fie purtata in mod repetat, nu doar o data sau de doua ori.

Solutia pe termen lung o reprezinta digitalizarea, fapt ce inseamna nu doar prezenta in mediul online a brandurilor, ci si implementarea si obisnuirea clientilor cu plata cu cardul, direct in online, intrucat totul este securizat, iar platile se efectueaza cu maximum de siguranta.

Similar cu alte domenii de activitate unde in contextul actual al pietei muncii este nevoie de constanta, stabilitate, calitate inalta, inovatie dar si de o buna productivitate, recrutarea muncitorilor straini din Asia si plasarea personalui strain in acest domeniu ar putea reprezenta cheia catre o dezvoltare sustenabila a afacerii.

Croitorii si cusatorii cu experienta din India, Pakistan, Sri-Lanka, Bangladesh sunt muncitori foarte priceputi, rabdatori si provin din tari cu traditie unde zeci de mii de muncitori lucreaza in fabrici de textile detinute de marile companii ale lumii producatoare de imbracaminte. Experienta individuala si productivitatea foarte bune sunt trasaturi definitorii ale muncitorilor asiatici din industria textila care ii recomanda pentru munca in strainatate.

Alte avantaje certe ale angajarii strainilor sunt faptul ca salariul minim pentru cetateni straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetatenii romani dar si stabilitatea personalului pe care o confera contractul de munca incheiat cu muncitorul strain pe o durata de minim 2 ani

Compania Working Market Agency este o agentie de recrutare de forta de munca din strainatate care va poate sprijini in mod eficient pentru recrutarea muncitorilor straini din tarile asiatice pentru domeniul industriei textile sau pentru alte domenii alese de dumneavoastra.

Principiile după care ne ghidam sunt: respectul, inovatia si rationalul pentru client si care ne obliga sa oferim intotdeauna servicii de incredere si de inalta calitate.

Apeland la serviciile companiei Working Market Agency veti beneficia de consilierea, asistenta si reprezentarea din partea unei echipe profesioniste dedicate, cu o experienta indelungata in domeniul reprezentarii angajatorilor din Romania si in rezolvarea problemelor acestora legate de forta de munca.