In prezent, toate previziunile arata in mod optimist faptul ca economia Romaniei este pe cale de a iesi din criza economică adusă de Covid, iar ultima estimare a Fondului Monetar International indică o creştere economică de 7% pentru România în acest an, aceasta fiind si cea mai bună previziune oficială.

Asadar, România se află în fruntea revenirii economice din Europa, în condiţiile în care marile Revenirea economică peste aşteptări a adus şi rezultate mai bune pentru bugetul de stat, care înregistrează creşteri mai mari la încasările din TVA, impozitului pe salarii şi venituri şi CAS.

In esenta, problema stridenta de care se lovesc antreprenorii din Romania este lipsa de forta de munca in aproape toate domeniile. Ocuparea locurilor de munca este o adevarata provocare, in conditiile in care toate afacerile par sa intre pe un trend ascendent pronuntat de revenire si chiar dezvoltare.

Exista din ce in ce mai multe oferte de locuri de munca, insa situatia demografica a Romaniei care se confrunta cu o scadere continua a populatiei, cu o imbatranire demografica accentuata dar si cu o parte insemnata a populatiei, mai ales in mediul rural, care nu doreste sa dea curs locurilor de munca oferite de angajatori, determina o problema fara sfarsit in ceea ce priveste desfasurarea activitatii de catre companii.

Working Market Agency

In continuare, antreprenorii anunta investitii majore in majoritatea ramurilor de activitate, iar solutia pentru a duce la indeplinire planurile antreprenoriale o reprezinta, desigur, apelarea la muncitorii straini pentru formarea/completarea echipelor de lucru din cadrul companiilor.

Recrutarea si plasarea de muncitori straini asiatici in Romania cum ar fi muncitori in constructii, muncitori pe santier, muncitori in agricultura sau muncitori intr-o gama variata de domenii industriale sau productie nu presupune doar furnizarea de forta de munca straina pe care clientul o primeste intr-o buna zi la poarta fabricii sau pe santierul unde construieste.

Tocmai din aceste motive agentia de recrutare si plasare de forta de munca Working Market Agency colaboreaza strans cu angajatorii din Romania, in primul rand pentru a intelege obiectivele recrutarii si, pe de alta parte, pentru a usura substantial selectia personalului. De aceea, muncitorii straini pe care ii selectam ajung sa se integreze mult mai usor la locul de munca, iar performantele lor sunt superioare.

Multe din lucrurile care erau valabile la inceputul anului s-au schimbat intre timp. In acest context de incertitudine, multe dintre initiativele privind locurile de munca se concentreaza mai mult ca niciodata pe gasirea de resurse umane de calitate, sens in care muncitorii straini asiatici reprezinta o excelenta solutie pentru companiile din Romania.

Experienta globala si perspectiva locala a companiei Working Market Agency fac posibila gestionarea oricarui proiect de recrutare a muncitorilor straini asiatici, atat pentru municipiul Bucuresti, cat si pentru alte zone din Romania. Misiunea noastra este sa ajutam companiile romanesti sa se dezvolte si sa atinga potentialul maxim prin recrutarea de resurse umane de calitate din tarile asiatice.