Pakistanul este una dintre cele mai populate tari din Asia si din lume, cu o populatie estimata oficial la 225 milioane de locuitori. Este o tara fascinanta atat din punct de vedere al conditiilor geografice si de relief dar si din punct de vedere cultural.

Capitala tarii este orasul Islamabad, o metropola aerisita, cu case mari si strazi nu excesiv de agglomerate, decat atunci cand trebuie dusi copiii la scoala sau adusi de acolo. In Pakistan, familia extinsa e foarte importanta. Capul familiei e tatal, dar foarte multe decizii se iau cu intelepciunea mamei sau a bunicii.

Din punct de vedere culinar, kebap-uri, tikka, masale, carnuri si orez, painea pakistaneza (naan-ul), orezul lung, care chiar este foarte gustos, sosuri aromate, apoi deserturile, morcov fiert in lapte, gogosele de gris in sirop de zahar, sunt doar cateva dintre preparatele obisnuite din Pakistan.

In ceea ce priveste programul de seara, cu toate ca la ora sapte seara este deja intuneric, oamenii stau pana tarziu in noapte, mananca, beau ceai, vorbesc, dau petreceri acasa. Nu se poarta cluburile, dar sunt concerte, festivaluri de muzica si de mancare, strazi cu cafenele si restaurante luminate si deschise jumatate de noapte in marile orase si cofetarii unde merg familii, grupuri de prieteni, la o cafea, la un ceai, o prajitura sau o inghetata.

Pakistanul este un rezervor important de forta de munca. Media de varsta a populatiei este in prezent de 22,8 ani, aceasta fiind una dintre cele mai scazute la nivel mondial. In ultimii ani, foarte multi tineri muncitori straini asiatici originari din Pakistan au ales sa lucreze in tara noastra, in domenii de activitate dintre cele mai diverse.

Recrutarea si plasarea muncitorilor din Pakistan pentru piata muncii din Romania poate acoperi o multitudine de domenii de activitate, cum ar fi : Agricultura, Asistenta/ Ingrijire persoane in varsta, Babysitter, Comert, Constructii, Servicii Financiare, Industria Alimentara, IT, HoReCa, Minerit, Inginerie mecanica si electrica, Productia de petrol si gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textila, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport si Utilitati.

Unul dintre atuu-rile importante ale muncitorilor pakistanezi este faptul ca sunt buni vorbitori de limba engleza, acestia fiind familiarizati cu limba engleza din tara natala, unde engleza este utilizata pentru proceduri oficiale institutionale si guvernamentale.

Majoritatea muncitorilor straini din Pakistan care lucreaza deja in Romania au dovedit ca sunt seriosi, se integreaza repede, dovedind loialitate, respect si responsabilitate. Angajarea strainilor din Pakistan este o optiune cat se poate de buna deoarece acestia pe langa faptul ca detin calitati morale deosebite sunt persoane care au experienta in diferite medii si sunt familiarizati cu lucrul in conditii climatice nefavorabile sau dificile.

Per ansamblu, angajarea muncitorilor straini din Pakistan este avantajoasa pentru angajatorii romani, avand in vedere faptul ca salariul minim pentru cetatenii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru angajatii romani insa diferenta este data de garantia stabilitatii angajatilor straini care vin de obicei pentru un contract de 2 ani.

Beneficiind de o experienta solida in cadrul procedurilor de recrutare si plasare de forta de munca din strainatate, agentia de recrutare si plasare forta de munca Working Market Agency va ofera cu profesionalism servicii complete de recrutare si plasare muncitori straini din Asia, printr-o planificare atenta si personalizata.