In acest moment, sectorul IT si activitatile de call center din Romania sufera in continuare din cauza lipsei fortei de munca, astfel incat ofertele de locuri de munca din aceste domenii nu reusesc pe deplin sa aduca intregul personal necesar desfasurarii in conditii optime a activitatii companiilor din aceasta zona a economiei.

O solutie pentru ocuparea locurilor de munca din acest domeniu o reprezinta recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici. Acestia au capatat experienta in cadrul companiilor internationale renumite, prin urmare, daca aveti nevoie de personal asiatic pentru job-uri in call center sau in domeniul IT, va recomandam sa aveti in vedere optiunea recrutarii muncitorilor straini si in special a muncitorilor din tarile asiatice.

Responsabili, dedicati si ingeniosi, asiaticii reprezinta o resursa umana valoroasa in orice domeniu, care va completa afacerea dumneavoastra in mod armonios. Cu experienta in tara de origine si instruire la cele mai inalte standarde, personalul asiatic este pe deplin pregatit pentru munca in strainatate, fiind inzestrat cu entuziasm si dorinta de a da rezultate cat mai bune.

Este important de mentionat faptul ca activitatea in domeniul IT sau dintr-un call center necesita multa anduranta, disponibilitate pentru sarcini repetitive si o predispozitie pentru multi-tasking. Aceste job-uri sunt potrivite pentru personalul asiatic cunoscator de limba engleza. Harnici, loiali și responsabili, asiaticii sunt solutia pentru lipsa fortei de munca din acest domeniu.

Muncitorii straini in Romania sunt deja o prezenta necesara pe piata muncii din Romania, nu doar o solutie de avarie sau de compromis. Productivitatea acestora este intotdeauna ridicata, dand astfel afacerilor autohtone posibilitati nebanuite de dezvoltare si succes. Prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Asia nu doar ca rezolvati problema angajatilor lipsa, dar veti intalni si veti beneficia de seriozitatea asiaticilor. Provenind dintr-o cultura total diferita de cea europeana asiaticii surprind placut la serviciu prin calitatile lor.

Lucratorii asiatici calificati vin pentru contracte multianuale care vor asigura stabilitatea resursei umane in companie. O data rezolvata aceasta problema, va puteti bucura de predictibilitate in ceea ce priveste capacitatea de productie.In plus, salariul minim pentru muncitorii straini este in acest moment la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetatenii romani.

Pe o piata a muncii in care instabilitatea angajatilor in cadrul firmelor este o problema ce afecteaza inerent dinamica si evolutia companiei, propunerea noastra de a lua in calcul angajarea muncitorilor asiatici pentru joburi in domeniul IT sau pentru posturi de operator call center este sustinuta de nenumaratele experiente pozitive anterioare referitoare la recrutarea si plasarea personalului strain.

Cu ani de experienta in domeniul recrutarii strainilor pentru piata muncii din Romania, compania Working Market Agency este o firma de recrutare din strainatate cu un portofoliu solid si cu o experienta extinsa, care continua sa se dezvolte in fiecare an. Ne-am obisnuit sa actionam rapid si cu profesionalism in relatia cu clientii nostri, ceea ce a atras nenumarate colaborari de succes si rezolvari fructuoase a problemelor angajatorilor romani legate de forta de munca.