Conferinta Food Intel Forum-Ediția a III-a se desfasoara anul acesta in perioada 25 iunie-14 iulie. Acesta este singurul eveniment care urmareste evolutia rapida a tehnologiilor in agricultura, industriile alimentare, de bauturi, retail si HORECA de la samanta pana in farfuria consumatorilor, cu accent pe surse multiple de finantare aflate la dispozitia antreprenorilor și pe implicatiile exploziei tehnologice din toate domeniile.

Prima zi a conferintei internationale Food Intel Forum-Editia a III-a s-a desfasurat in ziua de 25 iunie si a fost gazduita de ICDP Pitesti-Maracineni. La fel ca la precedentele editii, prezenta companiei Working Market Agency la dezbaterile din cadrul celei de-a treia editii a acestei prestigioase conferinte a fost asigurata de doamna Oana Livia Badea-General Manager.

Conferinta a fost impartita in doua paneluri de discutie si a avut ca moderator pe domnul Mihail Coman, Director General al ICDP Pitesti –Maracineni.

Primul panel a generat dezbateri in cadrul temei de discutie “Mecanisme de finantare pentru proiecte de investitii in sectorul pomicol”.

Au luat cuvantul reputati antreprenori de succes si manageri de top din domeniul academic, printre care putem aminti pe domnul Jean Valvis-antreprenor Valvis-Holding, domnul Gabriel Biris-Partener fondator al Casei de avocatura Biris Goran sau pe domnul Valeriu Tabara, Presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.

Doamna Oana Livia Badea-General Manager al companiei Working Market Agency a participat in mod activ in cadrul acestei prime teme de discutii in calitate de generator de dezbateri.

Cel de-al doilea panel a avut ca tema de discutii “Cresterea competitivitatii investitiilor in FoodBiz”.

Au rostit discursuri importanti oameni de afaceri dintre care mentionam pe domnul Nicolae Badea-Presedintele Societatii Computerland Romania, dar si personalitati din cadrul structurilor guvernamentale sau parlamentare, cum ar fi domnul Emil Dumitru, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Potrivit organizatorilor, principalele obiective ale conferintei sunt accelerarea comercializarii tehnologiilor agro-alimentare avansate, generarea de parteneriate si colaborari, identificarea de surse de finantare, realizarea si implementarea unui networking la nivel inalt si intalniri de afaceri pentru firmele din domeniul agricol, furnizorii de solutii, intreprinzatori si investitori.

Prin participarea activa in cadrul acestei conferinte, agentia noastra Working Market Agency a reusit sa aduca in atentia distinsilor participanti o problema sensibila si de actualitate –lipsa fortei de munca in multe domenii de activitate, inclusiv in sectorul agricol – si a propus solutia viabila si profitabila adresata antreprenorilor de a recruta forta de munca de calitate din spatiul extracomunitar.

Food Intel Forum, ajuns la cea de-a treia editie, a devenit un punct de referinta in dezbaterile de business din Romania, reusind din nou sa stabileasca un dialog eficient intre antreprenorii de renume din Romania precum Nicolae Badea, Jean Valvis sau Camil Perian, managerii de top din domeniul agricol si inaltii oficiali din cadrul structurilor guvernamentale sau parlamentare.