Statisticile indica faptul ca Romania dispune de un parc auto de peste 8 milioane de autovehicule, cu o varsta medie de 14 ani. Din cauza vechimii lor dar si a situatiei precare a infrastructurii rutiere din tara noastra, la care se adauga numarul in crestere al autovehiculelor avariate in urma accidentelor de trafic, aceste autovehicule au nevoie de interventii mai mult sau mai putin complexe realizate in service-urile auto.

In urma exodului alarmant al romanilor plecati in strainatate in cautarea unor locuri de munca in Occident, industria auto a ramas descoperita. Desi ofertele de locuri de munca nu lipsesc in acest domeniu, putine sunt persoanele interesate, astfel incat recrutarea si plasarea muncitorilor straini reprezinta solutia dovedit eficienta pentru criza de personal din cadrul firmelor ce activeaza in sectorul auto.

Multi patroni romani apeleaza la agentiile de recrutare de forta de munca din strainatate pentru angajari de straini in scopul sustinerii afacerilor lor. Compania Working Market Agency, specializata in recrutarea si plasarea muncitorilor straini din spatiul non UE pe piata muncii din Romania, va recomanda personalul asiatic din tari precum Vietnam, Nepal, India, Pakistan sau Sri Lanka pentru sustinerea si cresterea afacerii Dumneavoastra in domeniul industriei auto.  Mentionam faptul ca in prezent salariul minim pentru cetatenii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani.

Muncitorii asiatici sunt pregatiti pentru munca in strainatate, fiind persoanele indicate pentru a ocupa locurile de munca libere din industria auto. Cu studii profesionale de specialitate si experienta dobandita in tarile de origine, avand in plus avantajul de a fi disciplinati si seriosi, muncitorii straini asiatici vor aduce un plus de valoare in cadrul companiei Dumneavoastra.

Mecanicii auto din Sri Lanka, India si Nepal sau tinichigii din Vietnam sunt recunoscuti pentru faptul ca isi indeplinesc cu brio toate sarcinile, inspectand si reparand in mod corespunzator fiecare autoturism. Muncitorii asiatici sunt familiarizati cu toate problemele pe care le poate avea un autoturism, de la cele de transmisie și directie, care sunt foarte frecvente din cauza drumurilor si soselelor proaste si pana la sistemul de franare, partea electrica si partea de caroserie.

Recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Asia pentru domeniul industriei auto din Romania este o solutie binevenita, iar angajarea strainilor poate acoperi intreaga paleta de servicii oferite de centrele de reparatii auto. Muncitorii in strainatate proveniti din tarile asiatice, atat cei calificati cat si necalificati, vin cu scopul bine stabilit de a munci sarguincios pentru a castiga bani pentru intretinerea familiilor lor. Ei vin sa munceasca in Romania pentru o durata contractuala de cel putin doi ani, aducand un plus de stabilitate, siguranta si de productivitate afacerii Dumneavoastra.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca si plasare de personal strain din spatiul non UE in Romania, care va ofera intregul sprijin de care aveti nevoie pentru recrutarea muncitorilor straini calificati si necalificati din Asia pentru afacerea Dumneavoastra din industria auto, respectiv mecanici auto, ajutor mecanici, vopsitori auto, tinichigii, electricieni auto sau personal necalificat.