Munca in strainatate s-a dovedit a fi o alegere benefica atat pentru muncitorii straini asiatici dar si pentru angajatorii romani. Ultimul deceniu a dovedit si confirmat cu prisosinta acest fapt care este reflectat si de numarul in crestere de solicitari pentru recrutarea si plasarea personalului strain asiatic pentru companiile din tara noastra.

Una dintre tarile asiatice care furnizeaza muncitori eficienti si de incredere este Pakistanul (Republica Islamica Pakistan). Cu o populatie numeroasa de peste 230 milioane de locuitori, aceasta tara din Asia de Sud are avantajul faptului ca are o populatie tanara, media de varsta a populatiei fiind de doar 22 de ani. Pakistanul este o tara majoritar islamica insa foarte diversa din punct de vedere etnic. Desi pe teritoriul sau sunt vorbite in mod curent peste 60 de limbi diferite, limbile oficiale sunt urdu si engleza.

Recrutarea si plasarea muncitorilor din Pakistan pentru piata muncii din Romania poate acoperi o multitudine de domenii de activitate, cum ar fi : Agricultura, Asistenta/ Ingrijire persoane in varsta, Babysitter, Comert, Constructii, Servicii Financiare, Industria Alimentara, IT, HoReCa, Minerit, Inginerie mecanica si electrica, Productia de petrol si gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textila, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport si Utilitati.

Unul dintre atuu-rile importante ale muncitorilor pakistanezi este faptul ca sunt buni vorbitori de limba engleza, acestia fiind familiarizati cu limba engleza din tara natala, unde engleza este utilizata pentru proceduri oficiale institutionale si guvernamentale.

Majoritatea muncitorilor straini din Pakistan care lucreaza deja in Romania au dovedit ca sunt seriosi, se integreaza repede, dovedind loialitate, respect si responsabilitate. Angajarea strainilor din Pakistan este o optiune cat se poate de buna deoarece acestia pe langa faptul ca detin calitati morale deosebite sunt persoane care au experienta in diferite medii si sunt familiarizati cu lucrul in conditii climatice nefavorabile sau dificile.

Per ansamblu, angajarea muncitorilor straini din Pakistan este avantajoasa pentru angajatorii romani, avand in vedere faptul ca salariul minim pentru cetatenii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru angajatii romani insa diferenta este data de garantia stabilitatii angajatilor straini care vin de obicei pentru un contract de 2 ani dar si de productivitatea crescuta a muncitorilor pakistanezi si asiatici in general, care aleg Romania pentru a munci.

Odata parcurse formalitatile de obtinere a avizului de angajare, a vizei de lunga sedere si a permisului de sedere in scop de munca, toti muncitorii din Pakistan vor avea acte si vor lucra in deplina legalitate, putand sa inceapa lucrul imediat ce se va termina procesul de recrutare si plasare.

Compania Working Market Agency este o agentie de recrutare de forta de munca din strainatate care va ofera cu profesionalism servicii complete de recrutare si plasare muncitori straini din Asia, printr-o planificare atenta si personalizata. Scopul nostru este sa rezolvam problemele companiilor din Romania in ceea ce priveste forta de munca prin gasirea unor solutii optime si rapide din spatiul asiatic. Recrutam in continuare cu succes resurse umane valoroase din tari precum Pakistan, Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh sau Turcia.