Zona personalului pentru curatenie si menaj, de fapt intreaga zona a muncitorilor necalificati, tinde sa devina o problema dificila pentru multe companii romanesti.

Muncitorii asiatici pentru curatenie reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul HORECA, de exemplu. Astfel, sunt eliminate aspecte neplacute precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Atunci cand vine vorba de curatenie, fie in zone casnice, fie in cele industriale sau publice, muncitorii nepalezi isi fac simtita prezenta. Menajerele nepaleze sunt muncitoare și devotate, iar modestia, empatia și grija pentru detalii sunt calitati care le recomanda pentru acest domeniu de activitate.

Maid woman with tools. House cleaning service concept.

In ceea ce priveste curatenia in hoteluri si alte unitati de cazare, recrutarea muncitorilor straini este potrivita pentru acest domeniu care implica multa rabdare, minutiozitate si disponibilitate pentru sarcini repetitive. De nivelul curateniei poate depinde, de foarte multe ori, succesul afacerilor din domeniul hotelier. Personalul asiatic este potrivit pentru hoteluri de orice dimensiune. Igiena din toate spatiile hotelului va fi tratata cu seriozitate și implicare, oferindu-va confortul de care aveti nevoie pentru dezvoltarea business-ului Dumneavoastra. Indiferent daca aveti nevoie de un singur angajat sau de mai multi, agenția noastra de recrutare forta de munca va sta la dispozitie.

 

Totodata, curatenia din spatiile comerciale este deosebit de importanta intrucat reprezinta cartea de vizita a acestora. Lipsa ei poate atrage dupa sine pierderea clientilor si, implicit, falimentul. Avand in vedere importanța acestui domeniu, va recomandam angajarea lucratorilor straini, si, in principal, a personalului asiatic. Indemanatici, atenti la detalii, responsabili si harnici, muncitorii asiatici se vor ridica la asteptarile Dumneavoastra, ajutandu-va in fiecare zi sa mentineti standarde inalte in domeniul curateniei.

 

Muncitorii straini pot fi recrutati si pentru realizarea serviciilor de curatenie pentru alte tipuri de cladiri, birouri, spatii industriale, si alte institutii sau pentru mijloace de transport.

 

In zona serviciilor de curatenie, reteta angajarii cetatenilor din Nepal sau Sri Lanka s-a dovedit a fi de succes si pentru pozitii precum spalatori auto, cameriste hotel in unitati de renume din Bucuresti si din tara sau pentru operatori masini de curatat spatii comerciale.

Prin buna cunoaștere a cadrului legislativ care reglementează șederea și munca cetatenilor straini in Romania, compania Working Market Agency ofera angajatorilor servicii complete de recrutare si plasare de personal strain. Venim in sprijinul clientilor nostri preluand o mare parte din activitatea de recrutare și selectie a personalului, folosind baze de date, metode și networking propriu.

In cele din urma, misiunea companiei Working Market Agency este de a ajuta candidatii si companiile sa obtina succes prin ocuparea locurilor de munca intr-o varietate de sectoare de activitate.