Criza sanitara cauzata de pandemie a generat o serie de probleme pe piata muncii cu impact direct asupra locurilor de munca, insa cu toate acestea lucrurile nu s-au schimbat radical. In continuare, lipsa resursei umane este o consecinta directa atat a fenomenului emigrarii, cat si a fluctuatiei foarte mari a angajatilor.

In foarte multe domenii de activitate, multi dintre angajati lucreaza pe termen scurt, alegand sa paraseasca locul de munca dupa doar cateva saptamani sau luni. In acelasi timp, nivelul de implicare si de responsabilitate fata de propria activitate este, in unele cazuri, scazut, ceea ce dauneaza activitatii generale a firmei.

Tari asiatice, precum India, Nepal, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh, Pakistan sau Turcia sunt surse importante de recrutare si plasare a muncitorilor straini pentru anumite domenii de productie si de activitate, fapt dovedit pe deplin in ultimul deceniu si valabil si in tara noastra.

Intr-o piata a fortei de munca atat de competitiva aflata in continuare sub spectrul situatiilor generate de pandemia actuala, companiile din toate industriile sunt in cautare de angajati responsabili si seriosi. Din acest motiv este mai important ca niciodata sa lucrati cu o agentie de recrutare de forta de munca din strainatate care a dezvoltat parteneriate de succes cu persoane fizice si companii avand abilitatea de a va oferi personalul potrivit.

Reamintim faptul ca ofertele de locuri de munca pentru straini si angajarea strainilor au reprezentat decizii excelente pentru companii din Romania din aproape toate domeniile de activitate. Muncitori in constructii, muncitori pe santier, muncitori in agricultura, lucratori in sectorul HoReCa, producția de bunuri, logistica, servicii de asistenta si ingrijire, sunt numai cateva dintre sectoarele de activitate care au avut numai de castigat prin recrutarea muncitorilor straini asiatici.

Personalul din portofoliul nostru provine din zona asiatica si este pe deplin pregatit pentru munca in strainatate, reprezentand o solutie viabila pe termen lung in ceea ce priveste forta de munca de care aveti nevoie. Avantajele de a lucra cu personal asiatic sunt numeroase, iar printre cele mai importante enumeram : discretia, devotamentul si seriozitatea.

In contextul actual, toti angajatorii au nevoie din partea angajatilor de responsabilitate, eficienta si un simt al realitatii in acord cu vremurile actuale. Orice angajator va avea de castigat prin angajarea strainilor din Asia, care nu numai ca vin sa munceasca pentru cel putin doi ani dar sunt persoane loiale, dedicate, respectuoase, cu o etica a muncii deosebita si cu un simt al masurii bine definit, obtinute printr-o educatie bazata pe respect in orice imprejurare.

Prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici veti obtine in egala masura si eficientizarea costurilor dar si reducerea sau chiar eliminarea riscurilor asociate angajarii, precum si garantia faptului ca puteti angaja persoane specializate in functie de domeniul de activitate de care aveti nevoie.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca care a reusit sa dezvolte parteneriate strategice durabile cu clientii nostri pentru ca acestia sa profite de expertiza noastra ca si parghie in dezvoltarea afacerii lor. Compania noastra doreste sa se pozitioneze ca si referinta pe piata romaneasca de recrutare si plasare de personal strain, avand o abordare solida centrata pe business ce vizeaza cresterea performantei companiilor care aleg sa devina partenerii nostri.