In ultima perioada asistam la o dezvoltare a sectorului aferent industriei producatoare de masini si utilaje si din ce in ce mai multi angajatori din Romania solicita angajarea strainilor din Nepal pentru ocuparea locurilor de munca specifice din domeniu cum ar fi : sudor, operator strung/diverse utilaje sau tehnician vopsitor.

Dupa experientele pozitive ale altor angajatori romani, recrutarea muncitorilor straini nepalezi pentru acest domeniu industrial aflat in dezvoltare in tara noastra este o solutie la care apeleaza cu succes din ce in ce mai multe companii romanesti.

Muncitorii straini din Nepal sunt calificati pentru diferite profesii si meserii in domeniul industriei producatoare de masini si utilaje. Acestia dispun de experienta profesionala relevanta si de asemenea sunt vorbitori de limba engleza. In plus, muncitorii nepalezi vin in tara noastra cu dorinta de a munci, fiind seriosi, respectuosi si de incredere.

Muncitorii nepalezi care vin sa lucreze in Romania vor avea contracte cu o durata de minim doi ani si vor ramane sa munceasca, astfel incat rata de retentie a personalului nepalez este foarte buna. In al doilea rand, costurile lunare cu angajatul nepalez sunt cunoscute de la bun inceput de catre angajator, care astfel poate sa dezvolte in mod predictibil afacerea sa si sa elaboreze strategii privind activitatea.

Este important de retinut faptul ca si in anul 2021 salariul minim pentru muncitorii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani. Beneficiile alegerii angajarii strainilor pentru munca in strainatate in tara noastra vor putea fi imediat observate in cadrul companiei dumneavoastra, personalul strain fiind in principiu stabil pe intreaga perioada a contractului de munca incheiat cu angajatorul.

Muncitorii straini proveniti din Nepal pot acoperi si alte domenii de activitate precum : HoReCA, agricultura, asistenta si ingrijire, servicii de curatenie si menaj, productie și constructii. Nepalezii vin in tara noastra pentru munca in strainatate deoarece clima și mancarea de aici sunt asemanatoare cu cele din Nepal, iar conditiile de lucru sunt avantajoase.

Pentru domeniul constructiilor, lucratorii nepalezi sunt intotdeauna o excelenta alegere. Spiritul de echipa, anduranta la conditii climatice diverse si meticulozitatea sunt cateva dintre calitatile care ii recomanda pentru posturile de muncitori in constructii. Putem recruta pentru compania dumneavoastra muncitori calificati (fierari, dulgheri, zidari, faiantari, instalatori, electricieni) cat si muncitori necalificati.

In domeniul agriculturii, va recomandam muncitorii in agricultura din Nepal. Acestia sunt obisnuiti cu conditiile muncii in aer liber iar harnicia lor ajuta fermierii sa duca la bun sfarsit activitatile agricole, indiferent daca beneficiaza sau nu de suport mecanizat.

Agentia de recrutare si plasare forta de munca din strainatate Working Market Agency acorda o importanta deosebita procesului de recrutare a muncitorilor straini deoarece dorim sa va oferim mai mult decat un angajat. Consultantii nostri au experienta in recrutarea individuala sau in masa de personal strain calificat sau necalificat, precum si in gasirea talentelor potrivite pentru posturile solicitate din cadrul companiei dumneavoastra.