Reciclarea este procesul prin care deseurile “cu valoare”, precum ambalajele, spre exemplu, sunt transformate in materie prima secundara pentru fabricarea de noi produse. In zilele noastre, cea mai mare parte din produsele diverselor industrii pot fi reciclate:  ambalaje, sticla, metal, electrice si electronice, baterii, anvelope si mase plastice, baterii, ulei uzat si nu numai.

Sortarea si reciclarea deseurilor, ca parte esentiala a protectiei mediului, este o activitate fundamentala in zilele noastre, ceruta insistent si sustinuta de catre Uniunea Europeana, insa cu toate acestea putini sunt aceia dispusi sa o desfasoare. Solutia ideala o reprezinta in acest moment muncitorii straini asiatici, dornici sa munceasca in Romania pentru o perioada de minimum doi ani.

Prin prisma respectului pentru munca si pentru angajator, precum si datorita faptului ca le este oferita oportunitatea de a lucra in Europa pentru un salariu de cateva ori mai mare decat cel din tara de provenienta, muncitorii asiatici au un randament ridicat, nu absenteaza de la locul de munca si sunt dispusi sa ofere un grad ridicat de productivitate la locul de munca.

Angajarea strainilor reprezinta solutia rapida la problema deficitului de personal pentru companiile din domeniul reciclarii. Astfel, o data cu recrutarea si plasarea strainilor, vor putea fi eliminate aspecte neplacute din cadrul companiei precum absenteismul, productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

Deoarece procesul de gestionare, prelucrare si reciclare a deseurilor implica multa dedicare si responsabilitate, va recomandam muncitorii straini asiatici care sunt harnici, loiali si disponibili pentru munca bazata pe productivitate. Asiaticii au dovedit de-a lungul timpului ca reprezinta o resursa umana valoroasa in orice domeniu, fie ca vorbim de muncitori in constructii, muncitori pe santier, muncitori in agricultura sau muncitori in domeniul reciclarii.

Posibilitatea de recrutare a muncitorilor straini pe care v-o oferim este una ampla, personalul strain provenind din tari asiatice precum Nepal, India, Sri Lanka, Vietnam, Bangladesh, Turcia sau Pakistan si acoperind in totalitate calitatea gestionarii corecte a procesului de reciclare a deseurilor in cadrul fabricilor de reciclare si sortare a deseurilor.

In mod special pentru activitatea de reciclare a deseurilor va recomandam muncitorii straini din Nepal. Clientii nostri apreciaza ca muncitorii nepalezi invata repede iar angajatorii pot beneficia de serviciile acelorasi angajati pe termen lung. In plus, este important de mentionat faptul ca in prezent, conform legii, salariul minim pentru cetatenii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetateni romani.

Nu in cele din urma avantajul angajarii muncitorilor nepalezi pentru activitatile de sortare si reciclare a deseurilor si produselor consta si in faptul ca acestia sunt vorbitori de limba engleza, invata repede cuvinte si expresii uzuale in limba romana si sunt obisnuiti cu viata intr-un climat marcat de temperaturi scazute dar si ridicate, asemanator cu cel din tara noastra.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare si plasare a fortei de munca din tarile non UE care va este alaturi pentru toate procedurile referitoare la recrutarea si aducerea strainilor in tara noastra pentru ocuparea locurilor de munca dorite in cadrul companiei dumneavoastra. Veti putea astfel beneficia de aportul valoros al muncitorilor straini asiatici pentru o gama extinsa de activitati in conditii de deplina legalitate si siguranta.