Purtarea unei masti de protectie din cauza pandemiei de coronavirus a devenit astazi o cerinta obligatorie in cele mai multe state de pe mapamond. Astfel, indiferent de apartenenta lor culturala, oamenii au fost nevoiti sa accepte purtarea mastii de protectie atat pe strada sau in interiorul centrelor comerciale dar si la locul de munca, pentru evitarea contagierii sau a raspandirii virusului.

In tarile europene, purtarea obligatorie a mastii de protectie a starnit anumite reactii din partea anumitor persoane sau grupuri. Cu toate acestea, muncitorii asiatici s-au adaptat foarte bine la situatia existenta, una dintre explicatiile acestui fapt fiind aceea ca in tarile asiatice purtarea mastii de protectie era frecvent intalnita si inainte de izbucnirea pandemiei actuale.

Astfel, recrutarea si plasarea muncitorilor straini din tarile asiatice nu a avut deloc de suferit din cauza acestei situatii legate de purtarea mastilor de protectie la locul de munca. Constienti fiind de importanta si beneficiile muncii in strainatate, muncitorii straini nu au avut nicio problema in a se adapta la rigorile purtarii mastii de protectie.

Este important de mentionat faptul ca in tarile asiatice, purtarea mastilor de protectie era ceva obisnuit si des intalnit inca de la sfarsitul secolului trecut. Asiaticii sunt obisnuiti cu epidemiile si pandemiile, iar in ultimele decenii o serie de virusuri gripale au cauzat epidemii care au avut ca zona de pronire tarile asiatice.

Mai mult decat atat, cresterea masiva a populatiei urbane in tarile asiatice, smogul foarte des intalnit in marile orase adesea combinat cu temperaturile foarte ridicate, traficul rutier masiv cu consecinta degajarii de noxe in atmosfera au determinat obisnuinta asiaticilor de a purta masca de protectie in special in spatiile deschise.

Angajarea strainilor din Asia pentru domenii variate de activitate cum ar fi muncitori in constructii, muncitori pe santier, muncitori in agricultura, personal pentru zona de productie, sectorul HoReCa sau zona de servicii, inseamna un beneficiu substantial pentru orice angajator, deoarece asiaticii sunt de obicei persoane foarte adaptabile, serioase si responsabile.

In plus, stabilitatea oferita de angajarea muncitorilor straini asiatici este una binecunoscuta. De obicei, muncitorii straini asiatici vin in tara noastra pentru contracte de munca multianuale, care pot fi si prelungite ulterior. Angajatorii romani au numai de castigat prin faptul ca resursa umana din companie este stabila si serioasa, neexistand o fluctuatie continua de personal care sa dezechilibreze si chiar sa destabilizeze bunul mers al activitatii din cadrul companiei.

Astfel, prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici veti obtine in egala masura si eficientizarea costurilor dar si reducerea sau chiar eliminarea riscurilor asociate angajarii, precum si garantia faptului ca puteti angaja persoane specializate in functie de domeniul de activitate de care aveti nevoie.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca care a reusit sa dezvolte parteneriate strategice durabile cu numerosi parteneri in domeniul recrutarii si plasarii de muncitorii straini asiatici. Compania noastra continua sa se pozitioneze ca si un partener serios si apreciat pe piata romaneasca de recrutare si plasare de personal strain, avand o abordare solida centrata pe obtinerea de maxime beneficii pentru clientii nostri.