Batranul continent generează in continuare cantităţi foarte mari de deşeuri : de alimente şi din grădinărit, deşeuri din construcţii şi demolări, deşeuri miniere, deşeuri industriale, nămol, televizoare vechi, maşini vechi, baterii, pungi de plastic, hârtie, deşeuri sanitare, haine vechi şi mobilă veche şi lista poate continua.

Statisticile arata faptul ca mai puțin de o treime dintre deșeurile din plastic sunt reciclate în Europa. Producția de plastic a crescut exponențial la nivel mondial în doar câteva decenii, de la 1,5 milioane de tone în anul 1950 la 322 de milioane de tone în anul 2015. Pentru aceste motive,  Uniunea Europeana a luat deja măsuri pentru reducerea cantității de deșeuri din plastic.

Reciclarea este un domeniu care începe să prindă contur și în țara noastră și de aici provine și nevoia de a avea angajați care să se implice în acest sector din ce in ce mai important. Muncitorii straini asiatici sunt o opțiune potrivită pentru aceste activitati, fiind instruiți pentru sarcinile ce le sunt desemnate privind gestionarea, sortarea și reciclarea deșeurilor.

Munca in strainatate este privita cu multa seriozitate de catre muncitorii straini asiatici, avand in vedere faptul ca le este oferita oportunitatea de a lucra in Europa pentru un salariu de cateva ori mai mare decat cel din tara de provenienta. Astfel, muncitorii asiatici au un randament ridicat, nu absenteaza de la locul de munca si sunt dispusi sa ofere un grad ridicat de productivitate la locul de munca.

Posibilitatea de recrutare a muncitorilor straini pe care v-o oferim este una ampla, personalul strain provenind din tari asiatice precum Nepal, India, Sri Lanka, Vietnam, Bangladesh, Turcia sau Pakistan si acoperind in totalitate calitatea gestionarii corecte a procesului de reciclare a deseurilor in cadrul fabricilor de reciclare si sortare a deseurilor.

Este important de mentionat faptul ca in prezent salariul minim pentru muncitorii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetatenii romani. Stabilitatea la locul de munca este un alt avantaj care rezulta automat prin angajarea strainilor, deoarece acestia vin in mod normal sa lucreze in Romania pentru perioade contractuale de doi ani care pot fi si prelungite.

Experienta recrutarii strainilor a demonstrat faptul ca angajarea strainilor din Asia este o excelenta solutie atat pentru umplerea golurilor lasate de plecarea muncitorilor romani dar in egala masura recrutarea muncitorilor straini inseamna si preluarea unei atitudini noi, diferite, fata de munca si obtinerea de rezultate.

Angajatorii romani sunt impresionati de adaptabilitate ridicata, responsabilitatea si gestionarea eficienta a stresului de catre muncitorii straini asiatici. De aceea, acestia sunt bine integrati in cadrul unei echipe de lucru si ofera randamentul asteptat. Oricare ar fi nevoile cu care se confruntă business-ul dumneavoastra, agentia de recrutare si plasare forta de munca din strainatate Working Market Agency este aici pentru a va sprijini in scopul acoperirii necesarului de angajați potriviți.

Cu o prezenta solida si neintrerupta pe piata serviciilor de recrutare si plasare a personalului non UE pentru tara noastra, compania Working Market Agency este agentia de recrutare din strainatate care se axeaza pe recrutarea muncitorilor straini asiatici pentru piata muncii din Romania. Compania noastra recruteaza cu succes resurse umane valoroase din tarile asiatice precum India, Nepal, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka, Turcia sau Vietnam.