In acest an, sectorul comerțului cu amănuntul a asistat la o creștere a cererii de angajati proportional cu dezvoltarea continua a acestui domeniu de activitate, mai ales dupa perioada restrictiilor severe de anul trecut din timpul primei perioade a pandemiei.

Oriunde ne-am deplasa in interiorul oraselor tarii este aproape imposibil sa nu observam anunturi de angajare postate pe usile sau ferestrele exterioare ale supermarketurilor, care anunta faptul ca se doreste angajarea de vanzatori, lucratori comerciali, casieri, sefi de department, sefi de tura sau personal pentru manipularea marfurilor si produselor.

Deoarece tinerii romani si cei de varsta medie din tara noastra nu sunt foarte atrasi de ofertele de locuri de munca din acest domeniu, in ultima vreme se poate observa ca multe magazine si supermarketuri au apelat la angajarea strainilor, care sunt apreciati de catre clienti deoarece sunt persoane responsabile, serioase si, in plus, empatice si amabile cu cumparatorii.

Astfel, este foarte probabil ca data viitoare cand veti merge la cumparaturi sa observati in cadrul supermarkerturilor si hipermarketurilor, pe langa personalul din Romania, tineri din diverse tari asiatice care muncesc la aranjarea produselor pe rafturi sau chiar la casa, unde acestia scaneaza codul de bare al produselor si le aranjeaza cu minutiozitate in sacosele clientilor.

Muncitorii straini asiatici din tari precum India, Nepal, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia sau Vietnam sunt foarte dornici sa munceasca in strainatate si reprezinta solutia perfecta pentru situatia actuala a lipsei de forta de munca din tara noastra. Avand cunostinte de limba engleza pentru inceput, acestia pot sa invete rapid notiunile de baza in limba romana pentru a putea ocupa cu succes locurile de munca din domeniul comertului cu amanuntul.

Personalul strain din portofoliul nostru provine din zona asiatica si este pe deplin pregatit pentru munca in strainatate, reprezentand o solutie viabila pe termen lung in ceea ce priveste forta de munca de care aveti nevoie. Putem pune la dispozitie in vederea recrutarii muncitori straini asiatici pentru supermarket-uri, centre comerciale, magazine alimentare, magazine de moda, benzinarii sau magazine mici de tip rulota.

In contextul actual, toti angajatorii au nevoie din partea angajatilor de responsabilitate, eficienta si un simt al realitatii in acord cu vremurile actuale. Orice angajator va avea de castigat prin angajarea strainilor din Asia, care nu numai ca vin sa munceasca pentru cel putin doi ani dar sunt persoane loiale, dedicate, respectuoase, cu o etica a muncii deosebita.

Prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici veti obtine in egala masura si eficientizarea costurilor dar si reducerea sau chiar eliminarea riscurilor asociate angajarii, precum si garantia faptului ca puteti angaja persoane specializate in functie de domeniul de activitate de care aveti nevoie.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca care a reusit sa dezvolte parteneriate strategice durabile cu clientii nostri pentru ca acestia sa profite de expertiza noastra ca si parghie in dezvoltarea afacerii lor. Compania noastra doreste sa se pozitioneze ca si referinta pe piata romaneasca de recrutare si plasare de personal strain, avand o abordare solida centrata pe business si obtinerea de rezultate pentru clientii nostri.