Trecerea la starea de alerta a adus cu sine si o serie de masuri de relaxare printre care si posibilitatea de deplasare a cetatenilor fara restrictii in cadrul aceleiasi localitati sau in cadrul zonelor metropolitane adiacente. De asemenea, multi angajati s-au intors la locurile de munca, folosind din nou autoturismele personale sau pe cele de serviciu.

Astfel, drumurile publice sunt din nou circulate si traficul rutier este in curs de revenire. Odata cu relaxarea graduala a tuturor restrictiilor, oamenii se vor deplasa din ce in ce mai mult cu autovehiculele personale sau de serviciu. In aceste conditii, spalatoriile auto din tara au reluat cu succes activitatea si clientii care le trec pragul sunt din ce in ce mai numerosi.

Unul dintre cele mai importante aspecte din cadrul unei organizatii este investitia in personalul angajat pentru sustinerea activitatii. Pentru domeniul spalatoriilor auto, este dovedit faptul ca acei patroni care au ales sa angajeze muncitori straini, cu precadere muncitori asiatici, nu au dat gres ci dimpotriva, au fost multumiti de alegerea facuta.

Muncitorii nepalezi, sri-lankezi sau muncitorii vietnamezi au acceptat ofertele de locuri de munca din Romania si s-au integrat cu brio in cadrul sectorului de activitate reprezentat de spalatoriile auto. Multe afaceri din domeniu au prosperat si vor prospera alegand sa angajeze muncitori asiatici. Serviciile s-au dezvoltat si diversificat foarte mult, asiaticii sunt persoane prezentabile, muncitoare, care afiseaza mereu un zambet in relatia cu clientii si colegii de serviciu, iar multi conducatori auto apeleaza special la spalatoriile auto unde acestia sunt angajati, stabilind colaborari de lunga durata cu compania respectiva.

Patronii de spalatorii auto au precizat faptul ca au apelat la recrutarea si plasarea de muncitori straini deoarece acestia respecta programul si respecta angajatorul. Acestia nu intarzie la munca, nu lipsesc de la serviciu si, cel mai important, sunt foarte productivi. Atitudinea simpla si placuta, lipsita de aroganta a muncitorilor asiatici este un atu extraordinar in domeniul serviciilor de acest gen. De obicei, daca se lovesc de bariera limbii, o depasesc cu zambetul pe buze si, pentru a mentine si dezvolta clientela, invata chiar si limba romana.

Similar cu serviciile de ingrijire personala si infrumusetare din cadrul saloanelor de coafura si frizerie, un autoturism bine curatat si ingrijit in interior si la exterior este nu numai un motiv de bucurie personala si de emotie pozitiva dar si o carte de vizita pe masura.

Agentia de recrutare de forta de munca Working Market Agency va propune angajarea strainilor pentru domeniul spalatoriilor auto si va recomanda in mod special muncitorii asiatici : muncitori vietnamezi, nepalezi, turci, sri-lankezi, indieni sau muncitorii din Bangladesh. Acestia vor aduce cu siguranta afacerii dumneavoastra stabilitate, constanta, productivitate si o nota de exotism care va face diferenta pe piata de profil.

Muncitorii asiatici pentru domeniul spalatoriilor auto stiu ce inseamna “sa curete un exterior, un interior, stiu ce inseamnă sa faca o degresare”, dupa cum declara patronii de spalatorii auto, adica detin toate cunostintele tehnice si indemanarea necesare pentru a asigura servicii excelente care sa indeplineasca cele mai inalte asteptari.

Compania Working Market Agency este alaturi de dumneavoastra pentru servicii profesioniste si dedicate de recrutare muncitori straini din tarile asiatice. Cu o planificare atenta și personalizata a serviciilor oferite, agentia noastra de recrutare din strainatate se implica in toate etapele gasirii fortei de munca din Asia, beneficiind de sprijinul unei echipe de profesionisti cu experienta.