Companiile din intreaga lume apeleaza la personal din Nepal atunci cand se confrunta cu lipsa fortei de munca autohtone. Datorita calitatilor morale pe care le manifesta, pentru felul in care isi indeplinesc indatoririle, nepalezii au devenit foarte apreciati de catre angajatorii din toata lumea.

In ceea ce priveste domeniul constructiilor, nepalezii se remarca prin forta fizica, determinare si hotarare. De asemenea, acestia sunt cunoscuti pentru rabdare si atentie.  Acestia si-au pasasit tara pentru a strange bani, pe care ii trimit familiilor de acasa.

Nepal este o tara in care se pot identifica mai multe limbi si dialecte, cu traditii distincte, in care se pot gasi mai multe comunitati precum budisti, hindusi, samanisti sau animisti. Fiind obisnuiti sa traiasca in aceasta diversitate, nepalezii se pot adapta foarte usor unor culturi noi. In procesul de recrutare, angajatorii tin cont atat de pregatirea profesionala, cat si de deschiderea pentru adaptabilitate.

In ceea ce ii priveste pe muncitorii din Turcia, acestia sunt cunoscuti in toata lumea pentru serviciile de foarte buna calitate pe care le ofera, nefiind nicio surpriza faptul ca acestia sunt cautati de angajatori din toata lumea pentru locuri de munca care presupun acordarea de servicii. Astfel, angajatorii din domeniul HoReCa sunt interesati de forta de munca din Turcia.

Insa, acestia nu sunt cautati doar pentru locuri de munca din domeniul HoReCa, ci sunt cautati si pentru locuri de munca din domeniul constructiilor, agricultura sau industrie. Foarte multi angajatori sunt interesati de soferii din Turcia, cunoscut fiind faptul ca aici exista soferi foarte buni, cu experienta mare in domeniu.

O alta trasatura importanta in ceea ce ii priveste pe lucratorii din Turcia este aceea ca acestia sunt oameni foarte responsabili, in sensul ca acestia folosesc resursele de apa si energie rationalizat chiar si in prezent in multe zone din aceasta tara, folosind astfel cu atentie resursele angajatorilor.

Atat lucratorii din Nepal, cat si cei din Turcia sunt deschisi si interesati sa vina sa lucreze in Romania,  atat ca lucratori calificati, cat si necalificati, angajatorii romani fiind foarte multumiti de acestia.

Munca creaza legaturi intre popoare si comunitati, fiind create astfel noi identitati.

Working Market Agency, agentie de recrutare si plasare de personal strain recruteaza personal din toate domeniile de activitate atat din tari asiatice precum Nepal, India, Pakistan sau Vietnam, precum si din Turcia.