In vreme ce ingrijittorii romani migreaza in numar mare in Austria, Germania sau Italia, pentru a avea grija de persoanele care au nevoie de ingrijire si asistenta, in tara noastra s-a creat un deficit major de personal in ceea ce priveste ocuparea locurilor de munca din domeniul ingrijirii persoanelor in varsta sau a celor cu probleme medicale.

Solutia acestei probleme, la fel ca si in cazul altor domenii de activitate unde exista multe oferte de locuri de munca neocupate, consta in angajarea strainilor din Asia. Muncitorii straini din Asia sunt rezistenti la stres, sunt dispusi la efort fizic prelungit, au o capacitate mare de concentrare si sunt deschisi fata de oameni. Caldura si empatia muncitorilor asiatici vor fi cu siguranta de mare folos in Romania.

In plus, fiind vorba de un domeniu care necesita multa atentie, implicare si delicatete, personalul angajat din Asia este extrem de potrivit pentru a furniza cea mai buna ingrijire corporala, alimentatie, hidratare, supraveghere si igiena pentru persoana sau persoanele ingrijijte.

Compania Working Market Agency este o agentie de recrutare din strainatate care va recomanda pe deplin recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Asia pentru domeniul asistentei personale si a ingrijirii persoanelor varstnice sau a celor cu probleme medicale.

Senior people in nursing home with geriatric garegiver

Muncitorii straini din Asia sunt atrasi de ofertele de locuri de munca din Romania datorita conditiilor bune de lucru, dar si de salariile competitive pe care nu le-ar putea obtine, in aceleasi conditii, in tara natala, motiv pentru care sunt pregatiti sa se implice in toate activitatile pe care trebuie sa le desfasoare.

Personalul asiatic va asigura ingrijire corporala, supraveghere si o igiena corespunzatoare pentru persoana ingrijita. Pentru ca persoanele varstnice si cele cu probleme medicale au nevoie de o atentie speciala, ne asiguram intotdeauna ca vom selecta cei mai buni candidati. Asiaticii si asiaticele sunt atenti, rabdatori, loiali si responsabili, caracteristici ce reprezinta un atu deosebit de important pentru acest domeniu.

Muncitorii vietnamezi, nepalezi, indieni sau sri-lankezi alaturi de muncitorii din Bangladesh sunt calificati si au experienta necesara pentru ocuparea posturilor de infirmiere si ingrijitori pentru caminele de batrani, pentru persoana cu handicap sau pentru posturi de ingrijire individuala la domiciliu.

Conform site-ului www.observatornews.ro, muncitorii straini din Nepal angajati in tara noastra la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice din judetul Calarasi sunt foarte eficienti si ofera o ingrijire atenta persoanelor de care acestia se ocupa. Sunt foarte constiinciosi, punctuali si sunt la randul lor foarte multumiti de rezultatele muncii in strainatate si de salariul obtinut in Romania, avand astfel posibilitatea de a-si ajuta famililiile din tara de origine.

Este important de retinut faptul ca in continuare, in tara noastra, salariul minim pentru cetatenii straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetatenii romani.

 

Avand o bogata experienta in domeniu si beneficiind de asistenta juridica exclusiva si permanenta oferita de Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA prin avocati sai specializati, compania Working Market Agency va realiza cu succes intregul proces de recrutare si plasare a muncitorilor straini, astfel incat sa puteti beneficia de angajatii de care aveti nevoie in cadrul firmei dumneavoastra, pentru ca activitatea companiei sa se deruleze in cele mai bune conditii.