Izolarea la domiciliu ca masura de prevenire a raspandirii coronavirusului a insemnat in acelasi timp si aparitia unor probleme de organizare in cadrul familiilor, in special in cadrul familiilor cu copii minori. Astfel, scolile si gradinitele sunt si raman inchise cel putin pana la inceputul toamnei iar multi parinti lucreaza in continuare de acasa.

In contextul in care din ce in ce mai multe familii s-au simțit copleșite de regimul „work from home” alaturi de copiii ramasi acasa, izolarea pentru acest segment al pietei de lucru a generat si continua sa genereze o crestere a ofertei de locuri de munca pentru personalul din domeniul casnic, in principal bone, menajere dar si locuri de munca pentru sofer de familie sau gradinar.

Orice parinte isi doreste ca in momentele in care nu poate sta alaturi de copilul sau, acesta sa fie pe maini bune. Personalul asiatic din domeniul casnic si-a castigat o reputatie meritata in acest domeniu al ingrijirii si supravegherii celor mici sau al treburilor de ordin casnic, astfel incat recrutarea muncitorilor straini din tarile asiatice si angajarile de straini din Asia in acest domeniu nu ar putea decat sa va fie de un real folos.

Bonele si menajerele asiatice sunt recunoscute ca provenind dintr-o cultura care vine la pachet cu multe calitati, ele fiind extrem de feminine, rabdatoare, carismatice și cooperante, iubitoare de copii și vorbitoare de limba engleza la un nivel mediu spre avansat. Sunt foarte indragite de copii care percep, in mod instinctiv, atitudinea pozitiva si grija deosebita a acestor persoane.

Mai mult, bonele si menajerele din Asia vin sa lucreze pentru un contract cu o durata de minim 2 ani si sunt persoane in care poti avea incredere, majoritatea dintre ele avand experienta similara si in alte tari. In acest moment, in tara noastra, salariul minim pentru muncitori straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani.

Avand in vedere faptul ca multe companii au revenit la munca de la birou dar multe altele inca isi mentin angajatii sa lucreze de acasa, acum, mai mult ca niciodata, parintii au nevoie de ajutorul muncitorilor straini – bonele și menajerele asiatice, avand astfel ocazia sa evalueze personal calitatea muncii acestora dar si munca in strainatate. Mai mult decat atat, parintii beneficiaza astfel de cea mai importanta resursa, respectiv de timp pentru jobul realizat de acasa sau timp pentru viata personala.

 

Working Market Agency este o agentie de recrutare din strainatate care ofera servicii de recrutare si plasare a personalului strain asiatic, conform nevoilor angajatorilor din Romania. Va propunem si va recomandam angajarea strainilor din tarile asiatice pentru domeniul casnic, personal cu experienta in domeniu, care poate sa va aduca un plus de seriozitate, de implicare si de respect in ingrijirea celor mici sau pentru diferitele activitati de natura casnica sau din jurul locuintei. Confortul si linistea dumneavoastra sunt de nepretuit, iar muncitorii asiatici stiu acest lucru si se vor implica la locul de munca pentru atingerea acestui obiectiv.

 

Cu o echipa dedicata si profesionista, compania Working Market Agency este pregatita sa raspunda tuturor intrebarilor pe care le aveti. Angajarea muncitorilor straini este de acum mult mai simpla iar cunoasterea riguroasa a pietei muncii si aplecarea spre nevoile concrete de forta de munca ale fiecarui angajator care ne solicita sprijinul ne pozitioneaza in topul celor mai cautate si respectate agentii de recrutare de forta de munca din Asia.