Studii sociologice de data recenta pentru tara noastra oferite publicitatii releva faptul ca jumatate dintre tinerii romani cu varste cuprinse intre 16 și 34 de ani si-au facut deja planuri sa plece din Romania.

Specialiștii in migrație avertizeaza asupra faptului ca exodul fara precedent al tinerilor romani nu se va opri prea curand, daca nu vor fi luate masuri.

Tinerii romani aleg sa paraseasca Romania pentru motive lesne de inteles: salariile mai mari practicate de companiile din strainatate şi conditiile de lucru din acele tari.

Conform declaratiilor domnului Dumitru Sandu, sociolog, director al Centrului de Studii pentru Migratie, procentul tinerilor care inca de pe bancile facultatii isi doresc sa plece in strainatate este de aproximativ 47%-48% din totalul populatiei tinere.

Intentiile tinerilor de a pleca din tara sunt mai bine conturate si structurate in cazul acelora care se afla in faza de sustinere a examenului de licenta, in cazul masteranzilor sau a doctoranzilor.

Un nou studiu Eurostat arata ca Romania este pe primul loc la nivel european ca numar de copii si tineri care locuiesc in afara țarii. Aproximativ 600.000 de copii si tineri romani cu varste cuprinse intre 0 și 19 ani au plecat din Romania.

Situatia plecarii tinerilor din tara, se rasfrange, asa cum este firesc, asupra pietei muncii din tara noastra, impactul fiind vizibil in prezent dar urmand a se manifesta si mai pregnant in anii urmatori printr-o acuta lipsa de forta de munca.

Compania Working Market Agency va poate ajuta sa depasiti cu succes problemele aparute ca urmare a lipsei de forta de munca din Romania, prin recrutarea pentru compania Dumneavoastra a muncitorilor straini in functie de necesitatile concrete pe care le aveti.

Detinem o experiența relevanta in domeniul recrutarii de personal din Asia, ceea ce ne permite sa oferim soluția potrivita și unica pentru fiecare angajator, indiferent de cerințele de recrutare exprimate. Imbinam expertiza noastra in recrutarea internaționala cu ințelegerea profunda a pieței locurilor de munca și valorificam acest lucru in mod eficient pentru a dezvolta soluții personalizate de resurse umane pentru fiecare dintre clientii nostri.

Inainte de orice, Working Market Agency se angajeaza sa ofere excelenta in servicii și foarte multe companii care au apelat la serviciile noastre de recrutare au remarcat standardele inalte de calitate ale serviciilor oferite. Ne dorim sa furnizam in continuare servicii bazate pe calitate și ne straduim in consecinta sa imbunatațim gama noastra de servicii pentru a oferi clienților nostri cele mai bune solutii de resurse umane.

De asemenea, Working Market Agency ia in considerare asteptarile și cerințele fiecarui candidat. Incercam sa gasim oportunitati de angajare care sa corespunda profilului unui candidat si care sa ii ofere acestuia ample posibilitati, atat in ceea ce privește poziția, cat și potențialul de progres. In cele din urma, consideram ca mobilitatea internationala a fortei de munca si in special recrutarea lucratorilor asiatici poate oferi oportunitati excelente de cariera si dezvoltare angajatorilor din Romania.