Una dintre cele mai vechi civilizatii ale lumii, India este un mozaic de experiente multiculturale. Cu o mostenire arhitecturala deosebita si peisaje spectaculoase, India este o atractie turistica importanta.

India este de asemenea o tara a contrastelor, unde se intalneste lumea moderna cu traditiile. Peisajul Indiei este format din nou si vechi, din traditional si modern.

India este cunoscuta pentru atractiile turistice unice in lume sau pentru bucataria sa, de asemenea gustoasa si savuroasa datorita condimentelor variate folosite. Condimentele din India sunt cunoscute si sunt cautate atat de comercianti cat si de majoritatea bucatarilor de pe toate continentele.

 

Un alt aspect foarte important legat de India sunt oamenii. Indienii sunt cunoscuti pentru spiritualitatea acestora, pentru inteligenta lor si pentru faptul ca sunt muncitori.

Indienii sunt cautati in toata lumea pentru a fi angajati atat ca lucratori necalificati, cat si ca lucratori calificati. Peste tot in lume intalnim bucatari indieni, maestri cofetari indieni, foarte multi specialisti IT, soferi, dar si lucratori in constructii sau agricultura. Indienii sunt raspanditi peste tot si sunt apreciati pentru calitatile lor deosebite.

In ultimii ani foarte multi indieni au ajuns si in Romania si lucreaza atat in industrie, cat si in agricultura sau in domeniul HoReCa. Sunt foarte apreciati pentru ca sunt muncitori si sunt foarte buni vorbitori de limba engleza. Fiind buni cunoscatori ai limbii engleze se integreaza si comunica usor cu angajatorii. India este a doua tara din lume in ceea ce priveste cunoasterea limbii engleze.

India este cunoscuta ca fiind o tara cu multe traditii si obiceiuri, foarte spirituala si cu multe practici, oamenii de aici fiind astfel deschisi sa cunoasca popoare din alte culturi si sa se integreze printre acestia.

Stau marturie in acest sens comentariile angajatorilor din Romania care au angajat deja sute de indieni in diverse domenii, care sunt foarte multumiti de acestia si vor sa mai angajeze si altii. Acelasi feedback il primim si de la angajatori din alte tari de pe diferite continente, din domenii diverse, care apreciaza si respecta lucratorii din India.

Societatea de recrutare si plasare de personal strain, Working Market Agency recruteaza personal din India, dar si din alte tari asiatice, precum Nepal, Pakistan sau Vietnam, in functie de solicitarile angajatorilor romani.