Angajatorii romani salută decizia Guvernului prin care s-a aprobat cresterea la 50.000 a numărului de muncitori străini din spatiul non UE cu drept de lucru în România, de la 25.000 la inceputul acestui an. Acestia considera, pe buna dreptate, ca decizia Guvernului este una înţeleaptă în contextul crizei de personal fără precedent cu care se confruntă în prezent ţara noastră.

Impactul neocuparii locurilor de munca s-a resimţit din plin in ceea ce priveste numărul de oferte de angajare primite în special din sectorul HoReCa, zona construcţiilor şi chiar din agricultură, sectoare in care se gasesc foarte greu angajati.

Este vizibilă creşterea nevoii de forţă de muncă străină în România, însă odată cu apariţia acestui fenomen de recrutare si plasare a muncitorilor straini se remarcă şi necesitatea informării corecte a antreprenorilor români asupra condiţiilor de bază pe care trebuie să le ofere forţei de muncă din Asia.

Astfel, de la asigurarea cazării şi meselor, atunci când lucrezi cu forţa de muncă straină este vitală buna colaborare dintre angajator şi agenţia de plasare a forţei de muncă, cea care este responsabilă de rezolvarea tuturor procedurilor si problemelor pentru aducerea si angajarea in mod legal a muncitorilor straini in Romania.

Agentia de recrutare si plasare de forta de munca din strainatate Working Market Agency este  una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, intermediind cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business.

Recrutam si plasam forta de munca din ţări precum Vietnam, Turcia, Nepal, Sri Lanka, Pakistan, India şi Bangladesh și acoperim nevoile existente de muncitori intr-o gama foarte ampla de domenii si sectoare de activitate ale economiei precum: muncitori in construcţii, muncitori pe santier, muncitori in agricultură, muncitori in zona industriala, muncitori in sectorul Horeca, pentru a menţiona doar câteva dintre acestea.

Mentionam faptul ca aria de activitate a agenţiei noastre include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, ingrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi.

De asemenea, compania noastra recruteaza si plaseaza muncitori straini asiatici pentru posturile de soferi, mai mult, sprijinim si sectorul auto, prin oferirea de personal pentru service-urile auto, spălătorii şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.

Beneficiind de ani de experienta in domeniul recrutarii strainilor pentru piata muncii din Romania, compania Working Market Agency este o firma de recrutare din strainatate cu un portofoliu solid si cu o experienta extinsa, care continua sa se dezvolte in fiecare an. Actionam rapid si cu profesionalism in relatia cu clientii nostri, pentru rezolvarea fructuoasa a problemelor angajatorilor romani legate de forta de munca.