Este în interesul poporului și oamenilor de afaceri din România să stabilească noi relații economice. De aceea, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, MARIUS BUDĂI, a semnat, un Memorandum de colaborare în domeniile muncii şi protecţiei sociale cu DAO NGOC DUNG, ministrul Muncii, Invalizilor şi Afacerilor Sociale din Republica Socialistă Vietnam. Înţelegerea de colaborare dintre cele două state a fost parafată în condiţiile în care România traversează o criză acută a forţei de muncă, iar Republica Vietnam are o populaţie de 94 de milioane de locuitori, dintre care aproximativ 60 de milioane sunt persoane apte de muncă.

Ministrul român al Muncii si Justitiei sociale, MARIUS BUDĂI a transmis omologului său că drepturile lucrătorilor vietnamezi din României sunt respectate în aceleaşi condiţii ca ale angajaţilor români. Muncitorii vietnamezi lucrează în România în construcţii, industrie, agricultură şi turism, iar memorandumul a fost încheiat în condiţiile în care mediul de afaceri din România reclamă un deficit de un milion de angajaţi pe piaţa forţei de muncă.

Importanta relatiei dintre statul Roman si statul Vietnamez, reflectata prin vizita domnului Ministru DAO NGOC DUNG, a fost accentuata si prin vizita oficiala aleasa de catre Domnia sa la GRIRO S.A., societate infiintata in anul 1897, acesta fiind intampinat cu  mare interes de catre Domnul Presedinte NICOLAE BADEA, Membru in Consiliul de Administratie al GRIRO S.A. si de catre Doamna OANA LIVIA BADEA, Avocat Fondator in cadrul OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE si Reprezentant al WORKING MARKET AGENCY, companie ce ofera consultanta specializata in intermedierea de forta de munca din strainatate.

 

Luand in considerare importanta GRIRO S.A. ca renumit producător internațional de echipamente și utilaje, potentialul de forta de munca vietnamez precum si serviciile de inalta calitate in intermedierea de forta de munca ale WORKING MARKET AGENCY, o vizita oficiala la Hanoi a fost planificata deja, avandu-i ca invitati pe Domnul Presedinte NICOLAE BADEA si Doamna Avocat OANA LIVIA BADEA.

 

GRIRO este o marca globală de înalta calitate in domeniul proiectării și fabricării de echipamente. GRIRO s-a impus ca renumit producător internațional de echipamente și utilaje tehnologice destinate industriilor de Procesare Petrol și Gaze, Chimie, Petrochimie și Îngrășăminte, Energie, Mediu, Metalurgie, și alte domenii conexe precum si ca fiind unul dintre cei mai mari angajatori de forta de munca din Vietnam.

 

WORKING MARKET AGENCY este unul dintre cei mai importanti membrii al industriei sale, oferind angajatorilor o varietate de solutii care acopera intreg ciclul de management al talentului, inclusiv recrutare permanenta, temporara si pe baza de contract, evaluare si selectie de personal, training, relocare de personal, externalizare si consultanta. Furnizeaza o intreaga suita de solutii cu forta de munca, identificand competentele potrivite in momentul potrivit, avand o strategie viabila care sa atraga si sa retina personalul talentat de care angajatorul are nevoie.