Din cauza migratiei fortei de munca si lipsei de personal calificat, angajatorii romani se vad nevoiti de multe ori sa restranga activitatea sau sa se gandeasca sa isi relocheze afacerea, conditii in care nevoia de a apela la firme serioase de recrutare din strainatate devine din ce in ce mai mare.

Este un lucru cert faptul ca piata locala dispune de tot mai putine resurse pentru ocuparea locurilor de munca, astfel incat optiunea de a apela la serviciile profesionale ale unei agentii de recrutare din strainatate pare sa fie solutia la indemana cu efecte benefice dovedite.

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, compania Working Market Agency a reusit sa se impuna ca una dintre cele mai serioase si stabile companii de recrutare si plasare a muncitorilor straini. Am continuat identificarea, recrutarea si plasarea cu succes a muncitorilor straini pe toata perioada pandemiei, sprijinind astfel angajatorii romani, proiectele companiilor  si implicit economia romaneasca.

Agentia de recrutare si plasare din strainatate Working Market Agency ofera angajatorilor din Romania, din diferite domenii de activitate, servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca straina din spatiul non UE, pornind de la identificarea si selectarea muncitorilor straini potrivit profilului acestora cautat de anagajatorul roman partener.

Astfel, in urma solicitarii angajatorului din tara noastra, vom identifica, selecta si propune candidati potriviti conform cerintelor din cadrul fisei postului emisa de angajator. Acestia vor fi ulterior selectati conform deciziei angajatorului. Recrutam straini din tari asiatice precum India, Pakistan, Nepal, Turcia, Bangladesh, Sri Lanka sau Vietnam.

Angajarea strainilor s-a dovedit a fi o practica excelenta care a adus rezultate foarte bune multor companii romanesti, in conditiile de notorietate referitoare la migratia accentuata a fortei de munca catre tari mai dezvoltate, lipsa de forta de munca, modificarea cerintelor si pretentiilor angajatorilor si nu in ultimul rand incapacitatea sistemului de invatamant de a se adapta la nevoile actuale ale pietei fortei de munca si ale angajatorilor.

Astfel, apeland la serviciile companiei Working Market Agency, compania dumneavoastra poate obtine foarte multe beneficii, avand astfel sansa de a gasi personalul de care aveti nevoie. Muncitorii straini provin de cele mai multe ori din tari cu un nivel de trai si de salarizare sub cel din tara noastra. Astfel, se justifica interesul deosebit al acestora pentru munca in strainatate, in tara noastra, unde pot obtine salarii mult mai mari decat in tara de origine.

Veti putea astfel beneficia de muncitori in constructii, muncitori pe santier, muncitori in agricultura, personal pentru servicii de ingrijire sau curatenie sau muncitori in sectorul HoReCa, activitate care treptat incepe sa revina la viata si unde exista multe locuri de munca neocupate.

Recrutarea muncitorilor straini si in general angajarea strainilor din tarile asiatice este strategia prezentului si viitorului, cu eficienta dovedita. Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca din strainatate care va poate ajuta, in conditii de inalt profesionalism, pentru obtinerea personalului strain dorit pentru compania dumneavoastra.