Recrutarea muncitorilor straini din tarile asiatice reprezinta o solutie eficienta pentru angajarea unui personal serios, dedicat si orientat catre productivitatea muncii. Procesul de recrutare si plasare a muncitorilor straini din Asia presupune, desigur, cunoasterea candidatului prin sustinerea unui interviu direct cu acesta si, dupa caz, sustinerea unor probe practice pentru demonstrarea experientei si priceperii in domeniul de activitate.

Muncitorii straini din Nepal sunt potriviti si calificati pentru locurile de munca din domeniul hotelier, restaurante, activitati casnice si de ingrijire, saloane de infrumusetare si in domeniul industrial sau chiar constructii. Muncitorii nepalezi au o productivitate ridicata si isi indeplinesc sarcinile cu determinare si responsabilitate.

Punctul forte al muncitorilor straini din India il reprezinta zona de constructii. Datorita deschiderii catre tarile din Orientul Mijlociu, unde au dobandit experienta si calificare, forta de munca din India se potriveste pentru o arie larga de domenii de activitate din sectorul constructiilor, muncitorii din India fiind aceia care au contribuit la construirea unor cladiri devenite emblematice la nivel mondial. In plus, acestia sunt buni vorbitori de limba engleza.

Domeniile de excelenta a muncitorilor din Sri Lanka sunt factorii educationali care si-au lasat o amprenta pozitiva asupra indeletnicirii acestora. Acestia sunt foarte potriviti pentru munca in strainatate in domeniul HoReCa, sectorul industrial si in domeniul textil. Muncitorii din Sri Lanka sunt pregatiti si calificati pentru multe domenii, acestia avand calificari in constructii, sudura si operare de utilaje sau personal pentru industria auto.

Muncitorii vietnamezi sunt amabili, zambitori si maleabili, fiind potriviti pentru domeniul HoReCa, SPA, Wellness si hotelier. De asemenea, acestia sunt potriviti pentru sectorul constructiilor ca de exemplu muncitori in constructii si muncitori pe santier dar si in sectorul de productie sau in agricultura.

Foarte bune rezultate la locul de munca au inregistrat muncitorii din Bangladesh in domenii de activitate precum constructiile, confectiile textile, industria alimentara si industria usoara (ambalare, productie).

Referitor la muncitorii din Pakistan, astfel cum sublinia recent Excelenta Sa, domnul Nicolae Goia, ambasadorul Romaniei in Pakistan, pe piata muncii din Romania sunt disponibile locuri de munca pentru pentru informaticieni, constructori, medici, ingineri şi alte categorii profesionale dar si locuri de munca in domeniul industriei textile, industriei producatoare si in constructii. Muncitorii pakistanezi detin excelente abilitati si calificari pentru a lucra in toate aceste domenii.

Nu in ultimul rand avem in vedere recrutarea si plasarea muncitorilor din Turcia, care, in conformitate cu ultima statistica din luna ianuarie 2020, inregistrau 5.794 contracte de munca active in Romania, alcatuind astfel cel mai numeros grup de straini din spatiul non UE care lucreaza in tara noastra. Sectorul constructiilor este domeniul in care muncitorii turci s-au remarcat si se remarca in mod deosebit.

Agentia de recrutare de forta de munca Working Market Agency ofera servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca din Asia, conform cerintelor si nevoilor angajatorilor. Apeland la serviciile noastre de recrutare veti lucra cu o agentie de recrutare din strainatate cu o experienta solida in domeniu si care are abilitatea de a va oferi personalul potrivit.