Dupa succesul inregistrat in ziua anterioara, cea de-a treia zi de dezbateri din cadrul Food Intel Forum-Editia a III-a, desfasurata in data de 8 iulie, a fost gazduita cu aceeasi generozitate de Academia de Stiinte Agronomice si Silvice din Bucuresti (ASAS).

Amintim faptul ca aceasta conferinta reuneste cei mai importanti reprezentanti ai industriei alimentare si de bauturi, oameni de afaceri de succes, manageri de top ai invatamantului academic din tara noastra precum si reprezentanti ai mediului bancar si oficiali din cadrul autoritatilor centrale.

Evenimentul este sponsorizat de Computerland Romania, in calitate de partener Gold, Grupul Valvis – Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Casa de Avocatura Biriș-Goran, CEC Bank, Netafim, Adama.

Panelul de discutii din ziua de 8 iulie a avut ca tema “Surse alternative de finantare pentru agribusiness – ASAS”, si, dupa cum era de asteptat, dezbaterile despre finantare s-au bucurat de un interes deosebit din partea celor prezenti.

Compania Working Market Agency si-a continuat participarea in cadrul acestui prestigios eveniment, reprezentarea fiind asigurata de Doamna Oana Livia Badea in calitate de General Manager, care, alaturi de importanti oameni de afaceri din tara noastra, a indeplinit cu succes rolul de generator de dezbateri, un concept nou la noi in tara pentru acest tip de evenimente.

Moderatorul discutiilor a fost domnul Valeriu Tabara, presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice (ASAS), care a deschis dezbaterile din cadrul panelului si a subliniat importanta deosebita a surselor de finantare in domeniul de agribusiness subliniind faptul ca, in acest moment, sistemul agricol romanesc se bazeaza in special pe subventii.

Comoderator al dezbaterilor a fost domnul Gabriel Biris, partener fondator al Casei de Avocatura Biris-Goran, iar printre vorbitori s-au numarat domnul Adrian Pintea, presedintele APIA, domnul Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si domnul Laszlo Borbely, consilier de stat din cadrul Cabinetului Primului Ministru.

 

Un moment special al dezbaterilor a fost marcat de discursul  domnului Constantin Boștină, președintele ASPES și director al revistei Economistul, care a insistat asupra faptului ca este nevoie de dobanzi mai mici pentru credite, adresand astfel un apel catre bancheri să micșoreze dobânzile pentru creditele agribusiness, producție alimentară și de băuturi, respectând realitatea ciclurilor de producție și a specificului activității.

Este important de retinut faptul ca discutiile au reusit sa starneasca pe deplin interesul oamenilor de afaceri de top participanti la eveniment, acestia fiind foarte multumiti de intensitatea si calitatea dezbaterilor.

Participarea companiei Working Market Agency la dezbaterile din cadrul conferintei Food Intel Forum face parte din activitatea dedicata a companiei noastre de a fi permanent la curent cu cele mai recente evolutii si tendinte din domeniile de activitate ale economiei.

Compania noastra ofera servicii calificate si profesionale de recrutare si plasare a personalului strain asiatic in Romania, astfel incat in functie de solicitarile angajatorilor noi putem sa aducem, la cerere, personal calificat, semicalificat sau necalificat pentru majoritatea domeniilor de activitate.