Majoritatea firmelor din Romania sunt afectate in acest moment de scaderea continua a numarului de muncitori disponibili, de numarul redus de candidati competenti, de fluctuatia continua de personal, de totala indiferenta a candidatilor pentru obtinerea unui anumit loc de munca sau pentru pastrarea acestuia sau de cresterea pretentiilor salariale fara a spori gradul de implicare si de productivitate a muncii.

Angajarea muncitorilor din Asia rezolva majoritatea acestor aspecte si are avantaje semnificative.
Avantajul major de a angaja un muncitor din Asia este faptul ca acesta va primi un permis de  munca din partea autoritatilor romane pentru a lucra doar in firma dumneavoastra.

Stabilitatea personalului. Forta de munca din Asia este interesata sa vina in Romania pentru o perioada de cel putin 2 ani.

Lucratorii asiaticii au cultul muncii. Sunt seriosi, harnici si au productivitate crescuta, indiferent de domeniul in care lucreaza.

Selectia riguroasa a muncitorior necalificati si calificati din Asia. Selectia lucratorilor straini este riguroasa, datorita populatiei in continua crestere si a cresterii gradului de calificare din aceste tari.

Termen de recrutare redus pentru muncitorii calificati, de la 6 luni la 3 luni. Nu mai este necesara echivalarea diplomelor pentru lucratorii calificati.

Nivel de salarizare redus. A fost eliminata obligativitatea platii unui salariu mediu pe economie. Acum salariul oferit unui muncitor din Asia poate sa fie la nivelul salariului minim.

Comisionul agentiei noastre de recrutare este unul accesibil. Cu toate acestea, agentia noastra de recrutare ofera implicare maxima si deplina seriozitate pe parcursul intregului proces de recrutare a fortei de munca din strainatate.

Desi recrutarea fortei de munca din Asia implica unele costuri, pe termen lung aceste costuri sunt acoperite integral si se poate obtine un profit mai ridicat, datorita stoparii fluctuatiei de personal din cadrul companiei dumneavoastra, cresterii productivitatii si posibilitatii de dezvoltare a afacerii.

Working Market Agency rezolva nevoia de forta de munca necalificata și calificata cu care Romania se confrunta in urma exodului angajatilor din ultimii ani. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o bogata experienta in identificarea omului potrivit la locul potrivit. In acest context, Working Market Agency reprezinta o oportunitate pentru toate acele companii care isi doresc angajați loiali, educati intr-un sistem care respecta omul si meseria sa – sistemul de educatie asiatic. Recrutam resurse umane din Turcia, Nepal, India, Vietnam, Pakistan, Sri Lanka și alte piete emergente.