In ultimii ani, media romaneasca a prezentat nenumarate stiri referitoare la problemele intampinate de fermierii romani care se confrunta cu mari dificultati de angajare a lucratorilor din domeniul agricol, in pofida faptului ca acestia sunt dispusi sa ofere remuneratii atractive. Nu de putine ori, intregi productii agricole crescute si ingrijite cu atata truda de fermieri, au pierit pe campuri ca urmare a lipsei de personal care sa participe la strangerea recoltelor.

Agricultura din Romania are nevoie de fermieri, producatori, lucratori in domeniul agricol, distribuitori, cercetatori, comercianți, consilieri, tehnologi, tehnici și experți in logistica, iar in lipsa fortei de munca autohtone solutia nu poate proveni decat din exterior, prin recrutarea si angajarea muncitorilor straini.

Compania Working Market Agency recruteaza pentru afacerea Dumneavoastra angajati in domeniul agricol din țari cu un nivel de trai mai scazut decat cel din Romania, in principal din Asia. Cei mai mulți angajati straini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, Turcia sau Filipine.

O parte semnificativa din economia Asiei se bazeaza pe agricultura, ceea ce este caracteristic pentru tarile in curs de dezvoltare. Asiaticii sunt obisnuiti cu conditiile muncii in aer liber. Harnicia de care dau dovada ajuta fermierii sa duca la bun sfarsit activitatile agricole, indiferent daca beneficiaza sau nu de suport mecanizat. Simpli, loiali și responsabili, asiaticii sunt o investitie pe termen lung, care va vor ajuta sa depasiti criza de personal din Romania.

Lucratorii asiatici sunt potriviti ca ingrijitori de animale. Animalele reprezinta un subiect interesant in multe dintre țarile din Asia. De exemplu, in Nepal, vaca este considerat un element sacru, iar celelalte animale sunt ingrijite cu multa atenție. Spre deosebire de tarile asiatice, in Romania activitatea de ingrijre a animalelor este vazuta de multe ori ca o activitate injositoare, tocmai de aceea exista atat de putine persoane care vor sa lucreze in acest domeniu. In acest context, apropierea asiaticilor de natura si de animale ii recomanda pentru acest domeniu.

Obisnuiti cu muncile pamantului, in zone montane sau de campie, muncitorii asiatici vad in aceasta activitate o modalitate de a-și asigura hrana zilnica. Tractoristii asiatici, pregatiti in scoli specializate, reprezinta o resursa umana valoroasa. Cultivarea corespunzatoare a pamantului, cresterea si ingrijirea plantelor si strangerea recoltelor, reprezinta o provocare pentru economia Romaniei, care sufera in continuare din cauza lipsei unor strategii coerente dar si de o lipsa acuta de personal interesat de muncile agricole. Din nou, muncitorii asiatici reprezinta solutia potrivita pentru realizarea acestor activitati.

In esenta, dornici sa caștige bani pentru a oferi familiilor lor un trai mai bun, asiaticii sunt o investitie care ar putea ridica nivelul agriculturii din tara noastra. In acest mod, veti evita problemele cele mai mari care apar cu muncitorii putini si neseriosi din domeniul agricol care nu prezinta siguranta, incredere, si nu va puteti baza pe ei ca se vor prezenta a doua zi la munca.

Working Market Agency va sta la dispozitie cu moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, avand un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite cu cea mai mare strictete intr-un timp cat mai scurt.