Activitatea fermelor de pasari din tara noastra, domeniu traditional al agriculturii romanesti, se dezvolta prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici din tari precum Nepal, Sri Lanka, Bangladesh sau Pakistan.

Angajarea strainilor in cadrul fermelor de pasari a dat rezultate uimitoare in ultimii ani, mai ales in privinta personalului necalificat. O asemenea activitate solicita un grad ridicat de constanta si productivitate. In ceea ce priveste ocuparea locurilor de munca, principala nemultumire a angajatorilor romani este legata de faptul ca muncitorii din Romania isi schimba des locul de munca, situatie care afecteaza in mod direct productivitatea fermelor de pasari.

Dezvoltarea activă a agriculturii necesită deținerea de cunoștințe specializate și capacitatea de a lucra cu animale, ceea ce presupune o nevoie de personal serios si dedicat. Muncitorii straini asiatici sunt foarte constiinciosi in activitatea lor si nu stau cu gandul acasa, fiindca familia lor se afla la mii de kilometri distanta.

Muncitorii straini asiatici reprezinta solutia viabila pentru orice domeniu de activitate, pentru firmele mari si cele mici, pentru ferme de animale sau pasari. In general, acestia consuma rar sau deloc alcool si sunt foarte disciplinati la locul de munca. De asemenea, sunt vorbitori de limba engleza si in scurt timp de la angajare acestia invata si elemente esentiale pentru comunicare in limba romana.

Din fericire, aproape toate problemele privind forta de munca pot fi rezolvate prin recrutarea muncitorilor straini din tarile asiatice. Suportul stabil si de incredere oferit de muncitori straini asiatici in Romania, cum ar fi muncitorii in agricultura sau muncitorii din zona de productie, este un fapt cunoscut si demonstrat in ultimii ani.

Contractele de munca incheiate cu muncitorii straini asiatici pe o durata minima de doi ani si faptul ca salariul minim pentru cetatenii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani, dar evident fiind mai ridicat decat salariul din tarile de origine ale muncitorilor asiatici, reprezinta argumente solide in favoarea angajarii de straini.

Mai mult decat atat, recrutarea si plasarea personalului strain asiatic s-a dovedit a fi nu numai o solutie potrivita pentru lipsa fortei de munca cu care se confrunta tara noastra dar si o alternativa foarte eficienta pentru afacerile care au nevoie de angajati loiali, eficienti si productivi.

Cu siguranta, consilierii din cadrul echipei Working Market Agency va pot ajuta in parcurgerea cu succes in mod complet a tuturor etapelor procedurii de recrutare si angajare pana la semnarea contractului individual de munca si obtinerea permisului de sedere in scop de munca pentru muncitorul strain sau va pot sprijini pentru parcurgerea doar a unora dintre aceste etape.

Agentia de recrutare de forta de munca din strainatate Working Market Agency este o companie specializata in recrutarea si plasarea muncitorilor din Asia, avand o experienta recunoscuta in procesul international de recrutare. Daca va aflati in cautare de forta de munca din Asia -muncitori din India, Nepal, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka, Turcia sau Vietnam, putem fi alaturi de dumneavoastra in mod profesionist pentru rezolvarea cu bine si in acord cu dispozitiile legale a recrutarii muncitorilor straini.