Sambata, 19 octombrie 2019, Stadionul “Iolanda Balas Soter” din Bucuresti, a gazduit cea de-a treia editie a evenimentului “IOANID FunRun”.

Acest eveniment reprezinta cea mai amuzanta cursa de atletism pentru copii si parinti deopotriva, oferindu-le acestora sansa de a socializa si de a se antrena impreuna intr-un mediu informal.

“IOANID FunRun” a fost organizat pentru prima data in anul 2017 cu scopul de a intari ideea ca sportul in viata copilului ofera multiple beneficii, atat pentru o dezvoltare fizica armonioasa, cat si pentru sanatate si socializare.

Sustinand in mod activ sportul si miscarea practicate individual, in echipa sau in familie, la orice varsta, evenimentul s-a dedicat promovarii ideii de integrare sociala si distractie prin intermediul sportului.

In acest an, prin raspunsul pozitiv la intrebarea “Are you ready to have some fun?” peste 500 de copii, parinti si profesori de la Gradinita Ioanid, Scoala Gimnaziala Ioanid, Liceul International Ioanid si Ioanid Preschool International Education Stejari s-au intrecut in mai multe probe cum ar fi Cursa Piticilor, Kid’s Race 8, Teen’s Race 13, Run with your best friend, Fun for everyone, si multe jocuri si stafete distractive. Pe intregul parcurs al evenimentului, participantii au fost incurajati sa incerce bauturile si gustarile sanatoase oferite cu generozitate de sponsorii evenimentului.

Astfel, copii, parinti, prieteni si profesori, s-au angrenat in cele mai amuzante intreceri, ateliere de yoga, dans si karate iar evenimentul a inclus, printre altele, si un concurs de dans pentru adulti. Toate acestea au fost incununate la final de o festivitate de premiere in care toti participantii au fost incantati si onorati sa fie premiati chiar de catre fosta mare glorie a atletismului romanesc si mondial, Gabriela Szabo.

De la acest eveniment social care a bucurat deopotriva pe copii cat si pe parinti si profesori, nu puteau sa lipseasca Working Market Agency si Computerland Romania, companii romanesti de succes care sprijina si se implica in mod activ in sustinerea oricarei initiative dedicate comunicarii si integrarii sociale prin intermediul sportului.