Lucratori in domeniul HOTELIER si RESTAURANTE (HORECA)

Ca urmare a deficitului de forță de muncă în România, venim in sprijinul angajatorilor români si propunem alternative viabile pentru completarea personalului calificat sau necalificat, necesar pentru derularea în bune condiții și dezvoltarea activității în DOMENIUL HOTELIER SI RESTAURANTE (HORECA).

 • Bucătari; ajutor bucătari;
 • Ospătari; debarasatori;
 • Brutari; cofetari; patiseri; preparatori de semifabricate si preparate culinare; operatori la fabricarea produselor congelate de patiseri si panificatie; decoratori produse cofetarie;
 • Recepționeri de hotel;
 • Lucratori concierge;
 • Sefi receptie hotel;
 • Tehnicieni compartiment securitate hotel;
 • Resposabili cazare;
 • Hamali (lucratori in manipulare bagaje);
 • Femei de serviciu menaj hotel;
 • Personal de serviciu la hoteluri;
 • Curatatoreasa, calcatoreasa, spalatoreasa lenjerie;
 • Ingrijitori spatii hoteliere;
 • Lucratori room-service hotel;
 • Personal pentru spalare vehicule, vitrine, geamuri

Recrutarea presupune procesul de căutare și atragere a persoanelor potrivite pentru posturile vacante. Acest proces presupune cunoașterea numărului de posturi vacante, natura și cerințele acestora și competentele necesare îndeplinirii sarcinilor.

Selecția presupune alegerea persoanelor  care vor primi oferta de angajare, dintre candidații recrutați.  Eficienta acesteia depinde de eficienta activității de recrutare care trebuie sa ofere un număr prestabilit de opțiuni viabile.

Într-o comunitate pot interveni la un moment dat schimbări de personal, unii angajați părăsesc organizatia (demisie sau concediere), unii sunt promovați,  alții sunt detașați sau transferați.  Toate aceste modificări creează posturi vacante și un număr  necesar de persoane competente care sa ocupe  aceste posturi. În cazul în care activitatea se extinde va fi nevoie de un număr suplimentar de angajați.

Exemplu din domeniul industial: muncitor calificat, specializarea sudor calificat pentru munca in santiere navale.

In general pentru specializarile tehnice, WORKING MARKET AGENCY solicita cel putin o recomandare din partea unui fost angajator si de asemenea, solicita o scrisoare cu detalierea mai exacta a activitatilor prestate de catre potentialul nou recrut la fostul loc de munca.

Scrisoarea cu detaliile muncii prestate este discutata cu angajatorul roman, iar daca acesta corespunde criteriilor impuse, se intocmeste o lista cu intrebari pentru interviul on-line.

Daca in urma interviului on-line partile decid sa colaboreze, WORKING MARKET AGENCY se va ocupa de toate formalitatile necesare angajarii cetateanului strain in Romania.

Exemplu din domeniul casnic: bona ideala

Când se gândesc sa angajeze o bona majoritatea părinților cred ca interviul nu este cel mai eficient mod de a își da seama dacă persoana intervievată este sau nu potrivita familiei lor.

O bona este acea persoana care a decis sa aibă grija de copii full – time și sa își facă o cariera din acest lucru ori o persoana care iubește pur și simplu copii.

Bona ideala are cunostinte vaste despre diferitele stadii de dezvoltare a copiilor, este capabila sa aibă grija de copiii mici, nou – născuți, știe sa își planifice activitățile astfel încât aceștia sa aibă parte de joacă,  distracție și învățat în același timp.

O bona serioasă este respectuoasa cu angajatorii săi și cu intimitatea acestora.

România se confruntă cu o acută  lipsă de forță de muncă în foarte multe zone din țară, România fiind în competiție directa pentru forța de muncă întreaga Europă. Statisticile confirma ca unu din trei angajatori din România întâmpină dificultăți în a ocupa posturile de munca vacante pentru ca pur și simplu nu există oameni calificați să facă munca pe care ei o caută.

De ce Noi?

WORKING MARKET AGENCY

– Dezvoltă soluții de recrutare conform nevoilor dumneavoastră.

–  Oferă un contract solid între angajat și angajator.

–  Serviciile noastre sunt personalizate.

–  Punem la dispozitia dumneavoastră cunoștințele juridice.

–  Oferim soluții optime nevoilor dumneavoastră.

–  Serviciile noastre sunt complete și de calitate venind în întâmpinarea nevoilor    dumneavoastră de a angaja personal pentru familia/casa/firma dumneavoastră.

–  Oferim mediere în relația angajat-angajator.

–  Oferim asistenta pas cu pas în procesul de selecție.

–  Obținem documentele în vederea plasării cetățenilor în legalitate în România.

–  Reprezentam angajatorul în fata instanțelor judecătorești.

Noi reprezentăm interesele angajatorului din România de la prima etapă de selecție a personalului până la ultima etapă de obținere a dreptului de ședere pe teritoriul țării pentru muncă.