In pofida faptului ca starea de urgenta din primavara a apasat frana dezvoltarilor logistice de pe plan local, in conditiile in care activitatea economica a fost incetinita, totusi dezvoltarea spatiilor logistice si de depozitare a revenit rapid pe un trend ascendant. Astfel, se estimeaza ca pana la sfarsitul anului curent 2020 vor fi livrate spatii finalizate cu o suprafata totala de 650.000 m.p., cel mai mare volum livrat in ultimii 20 de ani.

Marile lanturi de hypermarketuri folosesc in mod constant si continuu spatii de depozitare dar si alte companii din domeniul productiei sau logisticii. Cresterea rapida genereaza locuri de munca si oportunitati de angajare pentru o serie de joburi din sectorul de logistica si FMCG.

Recrutarea si plasarea muncitorilor straini este o solutie extrem de benefica atat din punctul de vedere al costurilor dar si din punct de vedere al productivitatii si stabilitatii muncitorilor angajati. Angajarea strainilor s-a dovedit a fi o solutie excelenta pentru rezolvarea situatiei de personal dintr-un mare numar de companii romanesti, fapt care a generat largirea spectrului de domenii de recrutare a strainilor.

La fel ca majoritatea domeniilor performante ale economiei noastre, piata de logistica si FMCG se confrunta cu nevoia acuta de muncitori, calificati sau necalificati, pe care nu-i poate suplini prin cererea de munca interna. Pentru muncitorii straini asiatici, Europa reprezinta o varianta destul de atractiva si un loc preferat pentru munca in strainatate, iar Romania nu face exceptie.

Incet, dar sigur, incepe sa se contureze o noua imagine a mediului de lucru, context in care ofertele de locuri de munca au in vedere o serie de cerinte de la angajati. Apar schimbari permanente, care privesc modul in care lucram, relatiile de la locul de munca si competentele viitoare, iar angajatorii au in vedere adaptarea la toate aceste schimbari prin recrutarea unor angajati corespunzatori.

Plasarea personalului strain asiatic poate acoperi posturi precum vanzatori, ambalatori, personal necalificat si calificat pentru lucrul in depozit, stivuitorist, manipulator marfa si alte tipuri de posturi similare. Venind pentru o durata contractuala de doi ani cu posibilitate de prelungire, muncitorii asiatici vor da stabilitate in cadrul companiei pentru a se putea derula planul de afaceri si implementa idei si solutii de business fara griji suplimentare legate de instabilitatea angajatilor.

Prin angajarea strainilor din tarile asiatice nu doar ca veti rezolva problema angajatilor lipsa, dar veti aduceti si o noutate: seriozitatea asiaticilor. Provenind dintr-o cultura total diferita de cea europeana, asiaticii va vor surprinde placut prin seriozitatea lor.

Muncitorii straini asiatici sunt harnici, onesti, loiali, trasaturi care ii ajuta sa duca la bun sfarsit sarcinile de serviciu alocate. Atentia la detalii ce ii caracterizeaza va fi remarcata, lucratorii asiatici reusind sa presteze munca de calitate.

Agentia de recrutare si plasare a fortei de munca Working Market Agency ofera angajatorilor din tara noastra servicii complete de recrutare si plasare a fortei de munca pentru muncitori din Asia. Cu o vasta experienta concentrata si orientata catre rezultate, compania noastra va ofera servicii profesioniste in domeniul recrutarii muncitorilor straini asiatici si o perspectiva unica in cadrul tuturor proiectelor de recrutare personal din Asia.