WORKING MARKET AGENCY

WORKING FOR YOU IN THE WORK MARKET

PLASARE DE PERSONAL

Intermedirea procesului de recrutare a forței de muncă din străinătate pentru piața din România.

Suport Juridic

Asigurarea asistenței juridice prin avocati specializati pe toată perioada procesului de recrutare de personal.

Fara Comisioane Ascunse

Pentru costurile de angajare a cetatenilor straini in Romania.

Posibilitati Variate

Oferim intermediere de angajare in Romania pentru personal din afara Romaniei, calificat sau necalificat, în toate domeniile.

Angajat & Angajator

Reprezentarea intereselor clienților în fața autorităților, dar și a instanțelor de judecata.

De ce Noi?

Oferim un contract de munca solid între angajat și angajator, plus servicii personalizate, inlclusiv suport permanent pe toata durata contractului de munca incheiat intre angajat si angajator.

Noi reprezentăm interesele angajatorului din România de la prima etapă de selecție a personalului până la ultima etapă de obținere a dreptului de ședere pe teritoriul țării pentru muncă.

Activitati & Servicii Oferite

Realizarea și implementarea unui Program profesionist de intermediere selecție și aducere in Romania de personal calificat și necalificat din Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia, Nepal și alte zone, pentru diferite profesii și în diferite industrii.

In Sprijinul Angajatorilor Romani

Ca urmare a deficitului de forță de muncă în România, venim in sprijinul angajatorilor români si propunem alternative viabile pentru completarea personalului calificat sau necalificat, necesar pentru derularea în bune condiții și dezvoltarea activității.

Concret, ce facem?

Intermedierea in selecția personalului; Intocmirea dosarelor cuprinzand toate documentele necesare in procesul de angajare, redactarea și întocmirea întregii documentații juridice, precum și a tuturor documentelor aferente angajării personalului străin pe teritoriul României (Contract de muncă, Fișa postului, Declarații, orice și toate documentele prevăzute de legislația română); Obținerea avizului de muncă pe teritoriul României etc.

WORKING MARKET AGENCYeste rodul experienței unei echipe tinere, ai cărei membri au practică îndelungată în domeniul reprezentării angajatorilor din România în rezolvarea unor probleme legate de forța de muncă.

Suntem axați pe reprezentarea angajatorului (persoană fizică sau juridică) din România în recrutarea forței de muncă din străinătate pentru diverse activități de natura industrială și casnică.

Ca o premieră pe această piață a intermedierii forței de muncă din România, firma noastră este asistată exclusiv și permanent de “Cabinetul de Avocatură OANA LIVIA BADEA”, al cărui avocat titular are o practică juridică intensă de 20 de ani, ca membru al Baroului București.

Știind cât de important este pentru angajator relația juridică avută cu angajatul, echipa formată din angajații “WORKING MARKET AGENCY” și avocații “Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA” este specializată în dreptul muncii, din acest punct de vedere putând susține și urmări atât relația angajat-angajator, a întregii documentații juridice aferente acesteia, precum și reprezentarea intereselor clienților în fața autorităților, dar și a instanțelor de judecată.

Principiile după care ne ghidăm sunt: respectul, inovația și raționalul pentru clienți, lucru care ne obligă să oferim servicii de încredere și de înaltă calitate.