Tabloul economic actual este unul dominat de incertitudini, de reevaluari ale planurilor de afaceri si este profund influentat de masurile cu caracter economic adoptate de autoritati. Dupa cum era de asteptat, toate aceste masuri au un impact direct asupra pietei muncii si asupra locurilor de munca.

Mai mult ca oricand, piata muncii din tara noastra are nevoie de muncitori cu experienta, seriosi si responsabili, deoarece repornirea activitatilor care au fost inchise pe perioada starii de urgenta si a starii de alerta dar si continuarea celorlalte activitati, in actualul context economic national si mondial, necesita o atitudine bazata pe seriozitate si eficienta.

Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru ofertele de locuri de munca din cadrul diferitelor domenii de activitate, compania Working Market Agency a pledat si pledeaza in continuare in favoarea recrutarii muncitorilor straini din tari asiatice precum Vietnam, India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Pakistan sau Turcia.

Avem in vedere faptul ca populația Asiei de Sud este formata in mare parte din tineri capabili, profesionisti, educati, bine calificati si talentati in domenii precum zootehnia, HoReCa, constructii, agricultura, zona de productie, sectorul auto sau domeniul de ingrijire si asistenta, acestia sunt potriviti si pregatiti pentru munca in strainatate.

Working Market Agency

Trasaturile definitorii ale muncitorilor straini asiatici, fie ca ne referim la muncitorii in constructii sau muncitorii de pe santier, muncitorii in agricultura sau in alte domenii variate de activitate, concorda pe deplin cu ceea ce angajatorii din tara noastra cauta la persoanele pe care doresc sa le angajeze : experienta, profesionalism si seriozitate.

Asia de Sud are parte de o gama vasta de muncitori calificați din care angajatorii romani pot  alege cu usurinta muncitori pentru procesul de angajare de straini, pentru a se asigura astfel de faptul ca nevoile companiei sunt indeplinite. In ultimul deceniu, am avut confirmarea deplina a faptului ca muncitorii asiatici poseda toate calitatile necesare, in special experienta, eficienta si seriozitate, pentru ocuparea posturilor vacante din tara noastra.

Comunicarea accesibila reprezinta o alta caracteristica esentiala care pledeaza in favoarea recrutarii si plasari de muncitori straini asiatici pentru afacerile din tara noastra. Angajatorii romani nu trebuie sa isi faca griji in privinta intelegerii dintre ei și muncitorii asiatici, deoarece aceasta este una facila, in functie de cerintele angajatorilor. Muncitorii asiatici detin cel putin cunostinte de limba engleza la nivel conversational si sunt dornici sa invete limba romana pentru o comunicare cat mai eficienta cu angajatorul, colegii de la serviciu si clientii companiei.

Un alt element deosebit de important este acela ca angajarea si plasarea personalului strain asiatic asigura o solutie inovatoare pentru cresterea productivitatii  odata cu cresterea afacerii. Muncitorii asiatici sunt capabili de a oferi rezultate exceptionale in domeniile in care actioneaza, uneori si intr-un timp mai scurt, fara a compromite calitatea muncii prestate.

 

Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca din Asia cu experienta consacrata in domeniul plasarii personalului strain calificat, semi-calificat si necalificat. Contand pe o prezenta indelungata si continua pe piata recrutarii fortei de munca din strainatate, compania Working Market Agency a reusit sa intermedieze cu succes sute de contracte de recrutare a muncitorilor asiatici pentru aproape toate domeniile de business.