Timp de aproape 50 de ani, oamenii de afaceri si liderii politici din lumea intreaga s-au indreptat spre micul sat elvetian pentru a discuta despre viitorul economiei globale cu declaratia colectivă a organizației, WEF – World Economic Forum, de a „imbunatati starea lumii”. Evenimentul a fost organizat pentru prima data in anul 1971 si a fost initial numit Forumul european de management inainte de a fi redenumit in 1987.

Titlul oficial al evenimentului din 2019 este „Globalizarea 4.0: Modeland o arhitectura globala in Era celei de-a patra revolutii industriale”. Adunarea din acest an are ca scop definirea prioritatilor globale, industriilor si a agendelor regionale, iar unele dintre subiectele abordate sunt apa potabila, poluarea cu mase plastice, directia de evolutie a Uniunii Europene, extinctia speciilor de animale, violenta impotriva femeii sau epidemia singuratatii.


 

Cateva dintre temele dezbatute la Davos 2019 au fost „Suntem pregatiti pentru noul soc economic global? Cum sa regandim globalizarea? Crizele umanitare care explodeaza in 2019 sau A patra revolutie industriala”.

 

Participarea la Forum se face exclusiv pe baza de invitatie si este rezervata membrilor organizatiei, printre acestia numarandu-se si ASOCIATIA „GLOBAL YOUTH COMPASS”, organizatie non-profit infiintata in 2017 la Geneva si reprezentata la Davos 2019 de Doamna Avocat Oana Livia Badea, in calitatea sa de Presedinte al Asociatiei.

Dedicata dezvoltarii unei comunitati globale care sa sustina tinerii lideri, inovatori si antreprenori, GLOBAL YOUTH COMPASS sustine initiative de care beneficiaza tinerii la nivel comunitar, national si international, intr-o gama diversa de domenii, inclusiv cele sociale, politice si culturale.

 

WORKING MARKET AGENCY, unica firma din Romania de intermediere forta de munca din spatiul non UE care ofera servicii de asistenta juridica permanenta, asigurate de avocati specializati in dreptul muncii, a fost prezenta la Davos prin intermediul Doamnei Avocat Oana Livia Badea in calitate de Reprezentant al WORKING MARKET AGENCY si Avocat Fondator al OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE.

 

WORKING MARKET AGENCY ofera servicii specializate pentru intermedirea procesului de recrutare a fortei de munca din strainatate pentru piata din Romania – personal calificat sau necalificat, din toate domeniile.

Ca o premiera pe piata intermedierii fortei de munca din Romania, WORKING MARKET AGENCY este asistata exclusiv si permanent de “Cabinetul de Avocatură OANA LIVIA BADEA”, al carui avocat titular are o practica juridica intensa de 20 de ani, ca membru al Baroului Bucuresti.

Prin avocatii sai, OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE ofera o gama larga de servicii de asistenta juridica unor mari investitori straini. Datorita experientei sale in finalizarea, cu succes, a unor tranzactii importante si sofisticate, OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE este una dintre cele mai bine vazute si apreciate firme de avocatura din Romania, prin cunoasterea detaliata a problemelor intampinate de investitorii straini in Romania si o profunda intelegere a pietei romanesti.