Fabricile si atelierele de confectii din Romania au nevoie de persoane care au calificarea corespunzatoare si indemanarea ceruta pentru a putea realiza o productie de calitate europeana. Industria textila colaboreaza de asemenea cu numeroase alte sectoare de activitate, precum industria jucariilor, a pieselor de mobilier sau a articolelor vestimentare si de uz casnic. Este o ramura de activitate ampla, in care continua sa existe mii de oferte de locuri de munca.

Identificarea si selectarea profesionistilor din domeniul croitoriei isi gaseste acum rezolvarea prin recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici din tari precum Pakistan, Bangladesh, India, Nepal sau Sri Lanka.

Exista un deficit de forta de munca calificata in acest domeniu in tara noastra, iar profesionistii din domeniul croitoriei din Asia sunt persoane calificate si pe deplin potrivite pentru ocuparea locurilor de munca din acest sector de activitate.

Mai mult, experienta agentiei noastre de recrutare de forta de munca din strainatate in ceea ce priveste recrutarea strainilor muncitori asiatici pentru piata muncii din Romania a fost o experienta indeobste pozitiva. Astfel, acestia sunt persoane calificate care au dobandit experienta relevanta atat in domeniul croitoriei pentru femei dar si pentru barbati si copii, lucrand cu diverse materiale textile si fiind familiarizati cu producerea obiectelor de imbracaminte intr-un context international.

Croitorii din Pakistan, Nepal, India, Sri Lanka sau Bangladesh sunt vorbitori de limba engleza si au aptitudinile si implicarea necesara de a intelege solicitarile clientilor in vederea realizarii unor produse de buna calitate.

Este bine de reamintit faptul ca salariul minim pentru muncitorii straini este acelasi cu salariul minim pentru angajatii romani, respectiv salariul minim pe economie. Muncitorii straini asiatici in industria textila sunt dornici sa lucreze in Romania pentru un salariu care este mai mare decat cel din tara lor natala. Ei considera munca in strainatate ca pe o oportunitate excelenta pentru ei si familiile lor din tarile de origine, iar motivul venirii lor in Romania il reprezinta munca in conditii de deplina seriozitate si responsabilitate.

Harnici, dispusi sa se ocupe de sarcini repetitive si responsabili cu lucrul incredintat, muncitorii straini in Romania originari din Asia sunt ideali pentru activitatile care apartin acestui domeniu. Obisnuiti sa lucreze in fabrici diverse si sa execute sarcini repetitive, muncitorii straini in domeniul croitoriei si productiei de obiecte vestimentare vor depune efortul necesar pentru a se integra la noul loc de munca.

Echipa noastra de specialisti din cadrul companiei Working Market Agency vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de personal pentru a va oferi forta de munca de care aveti nevoie. Dorim sa subliniem faptul ca punem foarte mult accent pe calitatea personalului adus astfel incat in cadrul perioadei de selectie ne asiguram de faptul ca muncitorii straini sa corespunda pe deplin cerintelor dumneavoastra.

Agentia de recrutare si plasare forta de munca din strainatate Working Market Agency este agentia de recrutare din strainatate care va ofera sprijinul de care aveti nevoie pentru recrutarea si plasarea muncitorilor straini din orice domeniu de activitate : constructii, confectii textile, hotel, restaurant, agricultura, curatenie, manipulare marfuri, sectorul auto sau in domeniul productiei.