In pofida pandemiei, sectorul de constructii si zona de productie se dezvolta neincetat. Angajatorii din Romania au ajuns la concluzia ca recrutarea si plasarea muncitorilor straini din India pentru activitati si meserii cu specific tehnic este o solutie excelenta in contextul actual al pietei muncii.

Angajarea strainilor a adus beneficii si satisfactii multor companii din tara noastra. Managerii apreciaza faptul ca personalul recrutat din India este bine calificat şi productiv. Toti muncitorii vorbesc limba engleză, astfel încât acestia pot fi integraţi în colectiv.

Astfel, deloc intamplator, zeci de companii de constructii din tara noastra au luat decizia ca până la sfarsitul anului sa continue recrutarea specialistilor in sudura si operatorilor CNC pentru lucrarile de infrastructura aflate in desfasurare.

O masina CNC este o unealta de manevrabilitate motorizata si adesea o platforma de manevrabilitate motorizata, care sunt ambele controlate de un computer, in conformitate cu instructiunile de introducere specifice.

In esenta, o masina CNC prelucrează o bucata de material (metal, plastic, lemn, ceramica sau compozit) pentru a indeplini specificatiile, urmand o instructiune programata, codata si fara un operator manual.

Group of professional construction workers in new house. Renovation.

Operatorii CNC lucreaza in firmele dotate cu masini-unelte cu comanda numerica si/sau centre de prelucrare cu comanda numerica pentru meseria de operator CNC. Operatorul aplica cunostinte specifice privind utilizarea echipamentului electronic, selectand cu atentie programele, aplica proceduri de calitate si respecta normele de protectie a muncii.

In alta ordine de idei, recrutarea si plasarea muncitorilor straini in constructii pentru pozitiile de sudori, operatori CNC si alte meserii si calificari din domeniul constructiilor sau asociate acestui domeniu continua. Personalul specializat in constructii din Asia este cautat de angajatorii romani, iar proiectele se afla pe un trend ascendent.

Recenziile angajatorilor cu privire la munca prestata de muncitorii in constructii si muncitorii pe santier veniti din Asia sunt printre cele mai bune. Acestia sunt apreciaţi pentru rapiditate, meticulozitate si adaptarea rapida, calitati care se pliaza in mod excelent pe specificul activitatii din domeniul constructiilor si in mod special in ceea ce priveste respectarea termenelor limita.

Personalul asiatic dispune de o mare dorinta de munca. Acesti oameni vin de la mii de kilometri pentru a castiga mai multi bani decat in tarile de origine, care ar permite un trai mai bun pentru ei si pentru familiile lor. De aceea, muncitorii asiatici sunt mult mai dispusi sa demonstreze seriozitate, responsabilitate si implicare la locul de munca.

Working Market Agency este o agentie de recrutare si plasare forta de munca din strainatate dedicata serviciilor de recrutare de personal provenit din tarile non UE, care ofera solutii pentru acoperirea nevoilor generate de lipsa fortei de munca din Romania. Serviciile oferite de compania noastra sunt in deplina conformitate cu legile statului roman privind dreptul de munca al cetatenilor straini pe teritoriul Romaniei.