A unsprezecea dezbatere din cadrul conferintei “Modelul Economic Romanesc. Romania -Orizont 2040”, eveniment organizat sub egida Academiei Romane – Secţia de Ştiinţe Economice, Juridice şi Sociologie, a avut loc in data de 28 august 2019, fiind gazduita de Centrul de Perfectionare Profesionala si Activitati Sociale din cadrul Bancii Nationale a Romaniei (Club BNR).

Evenimentul l-a avut in prim-plan pe insusi Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Dl. Mugur Isarescu, a carui prezenta si expertiza a consolidat discutiile purtate in cadrul conferintei.

Working Market Agency s-a  numarat printre participantii la acest eveniment impreuna cu alte companii cu un bun renume in mediul de afaceri, precum Computerland Romania,  care sustin in mod activ economia romaneasca.

Evenimentul a avut ca tema de discutii “Competitivitatea economica a Romaniei. Zona UE si Zona NON – UE” si l-a avut ca moderator pe Dr. Ec. Constantin Bostina – Presedinte ASPES.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor personalitati marcante ale stiintei si invatamantului academic de profil economic din tara noastra, reprezentanti din cadrul Guvernului Romaniei, manageri de institutii bancare de top si oameni de afaceri cu vasta experienta.

Printre distinsii invitati care au luat cuvantul in cadrul dezbaterilor s-au regasit:

-Dl. Academician Mugur ISARESCU – Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei

-Dl. Florin JIANU – Presedinte CNIPMMR

-Dl. Prof. univ. dr. Vasile PUSCAS – Membru CA Banca Transilvania

-Dl. Laszlo BORBELY – Consilier de Stat – Guvernul Romaniei

-Dl. ROSU – Presedinte Departamentul Tinerilor Antreprenori UNPR

–Dl. Prof. univ. dr. Dorel PARASCHIV – Prorector ASE Bucuresti

Economisti de prestigiu si oameni de afaceri cu vasta experienta prezenti la eveniment au atras atentia asupra faptului ca asteptarile mediului de afaceri din Romania de la factorii de decizie din sfera politicului sunt clare : stabilitate, predictibilitate si profesionalism, mai pe scurt imprimarea unei directii stabile de dezvoltare economica si sociala.

De asemenea, evenimentul a fost in atentia mass – media, printre partenerii media numarandu-se Economistul.ro, Televiziunea Romana, Radio România Actualități,  ClubEconomic.ro  acestia dedicand spatii ample dezbaterilor si concluziilor.