Este o realitate demonstrata faptul ca pandemia de coronavirus a avut un cuvant important de spus asupra mersului economiei nationale si asupra locurilor de munca. Efectele sale s-au resimtit in Romania inclusiv in domeniul resurselor umane si a angajarilor de straini, unde, potrivit statisticilor, importul de forta de munca a scazut, iar solicitarile de locuri de munca pentru straini au fost in numar mai redus, pentru o perioada.

Totusi, chiar si in aceste conditii, solicitarile de personal asiatic nu au lipsit in totalitate, iar compania Working Market Agency a fost in permanenta in sprijinul si la dispozitia clientilor sai, actuali sau viitori, care au solicitat recrutarea de straini pentru cele mai diverse domenii de activitate sau care au avut nevoie de informatii referitor la angajarea strainilor.

Odata cu ridicarea starii de urgenta si inceperea ridicarii interdictiilor din economie, multe dintre companiile care si-au reluat activitatea au ajuns la concluzia ca recrutarea si plasarea personalului strain asiatic este in continuare solutia preferata, motivand ca romanii care s-au intors intre timp in tara fie nu doresc sa ramana aici pe termen lung, fie nu indeplinesc criteriile de performanta si de etica solicitate de angajatori.

In concret, sectoarele de productie, agricultura si FMCG au emis recent noi solicitari pentru angajarea de muncitori straini din Asia. Muncitorii vietnamezi, muncitorii din Sri-Lanka, muncitorii din Nepal, muncitorii indieni, muncitorii din Bangladesh, muncitorii din Pakistan sau muncitorii din Turcia au reusit sa convinga pe deplin angajatorii romani cu privire la faptul ca sunt angajati extrem de valorosi care prin atitudinea lor fata de munca pot aduce valoare companiei unde lucreaza.

Un element pozitiv este si faptul ca ambasadele romane din statele asiatice de unde recrutam muncitori straini s-au redeschis sau se vor redeschide in perioada urmatoare, oferindu-ne astfel posibilitatea de a ne organiza procesul de selectie, recrutare si plasare a personalului strain.

Prin urmare, daca si compania dumneavoastra se confrunta cu deficitul de personal sau pur si simplu doriti sa beneficiati de angajati seriosi, loiali, eficienti si care vin sa lucreze pe o perioada de minim doi ani, aveti toate motivele sa optati pentru serviciile de recrutare muncitori straini pe care agentia de recrutare de forta de munca din strainatate Working Market Agency vi le pune la dispozitie in conditii de inalt profesionalism si eficienta.

Fie ca aveti nevoie de angajati buni in cadrul sectiilor de productie, ambalare, abatorizare, croitorie, brutarie, asamblare mobila, echipamente tehnice sau reparatii auto sau de muncitori in agricultura sau pentru sectorul FMCG (industria bunurilor de larg consum) cum ar fi de exemplu muncitori necalificati, manipulatori marfa sau lucratori comerciali, compania noastra va poate fi de folos pentru a obtine cele mai bune solutii prin angajarea muncitorilor straini asiatici in cadrul companiei dumneavoastra.

Echipa Working Market Agency este formata din profesionisti cu o bogata experienta in identificarea omului potrivit la locul potrivit. Recrutam personal asiatic interesat de munca in strainatate, cu respectarea deplina a legislatiei in vigoare, pentru companiile din tara noastra. Muncitorii straini selectati provin din state asiatice precum Nepal, India, Pakistan, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh sau Turcia si pot reprezenta o investitie excelenta pe termen mediu si lung in cadrul companiei dumneavoastra.