Domeniul centrelor de ingrijire si infrumusetare si al SPA-urilor s-a dezvoltat foarte mult în țara noastră în ultimii ani. Cei care apelează la serviciile unui SPA își doresc să aibă parte de experiențe autentice și, pentru a reuși să se ridice la standardele dorite, cei care dețin astfel de locații pot opta pentru personal asiatic cu experienta dobandita in tara de origine.

Romanii si-au dorit dintotdeauna sa se relaxeze in cele mai bune conditii, astfel ca SPA-urile si saloanele de infrumusetare sunt la mare cautare. In schimb, pe cat de popular este acest domeniu, pe atat de dificil este sa se gaseasca personal experimentat.

Majoritatea angajatilor fie nu se dedica activitatii pe care ar trebui sa o desfasoare, fie aleg calea strainatatii unde pot obtine venituri mai mari. Totusi, angajarea strainilor din Asia pentru aceste domenii de activitate este o solutie binevenita si la indemana angajatorilor romani.

Cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute tipuri de SPA este cel asiatic, iar multe dintre practicile si produsele sale se regasesc in toata lumea, atat in Europa, in Statele Unite, dar si in Romania. Asadar, fiecare centru SPA poate avea de castigat daca recruteaza din India sau Nepal maseuze sau tehnicieni specializati in reflexoterapie pentru centrele de tratamente SPA.

In cadrul celor mai exclusiviste centre personalul se specializeaza in Asia, pentru a putea invata din tainele specialistilor domeniului, dar este mai simplu si mai avantajos ca personalul sa fie alcatuit direct de o echipa asiatica.

Recrutarea si plasarea muncitorilor straini asiatici in acest domeniu este o alegere dintre cele mai inspirate pentru a avea personal bine instruit, serios, amabil si dedicat pentru multumirea clientilor. Asiaticii sunt foarte doritori sa aplice pentru munca in strainatate in tara noastra.

Oriunde in lume, SPA-urile au în componență specialiști din zona asiatică deoarece aceasta este o activitate traditionala in multe tari asiatice. Specialistii asiatici in terapii de masaj si ingrijire corporala sunt calificati in aceste tehnici, fiind absolventi de diverse institutii de invatamant si cursuri practice in tarile de origine.

In plus, saloanele de infrumusetare sunt la mare cautare in conditiile in care orice doamna si domnisoara isi doreste sa arate bine si sa beneficieze de cele mai bune si moderne servicii din partea manechiuristelor si pedichiuristelor din cadrul saloanelor de frumusete.

Experienta angajatilor din Asia face diferenta, acestia avand toate cunostintele necesare care se dovedesc a fi necesare in cadrul centrelor SPA si de infrumusetare pentru a putea atinge cel mai inalt nivel de profesionalism.

Este important de retinut faptul ca in continuare, in tara noastra, salariul minim pentru cetateni straini este la acelasi nivel cu salariul minim pentru cetateni romani iar legislatia din domeniul muncii se aplica muncitorilor straini in aceleasi conditii ca si angajatilor romani. In principiu, recrutarea strainilor din Asia va aduce un plus de valoare in cadrul companiei dumneavoastra, fapt ce se va reflecta cu siguranta in succesul companiei.

Avand o bogata experienta in domeniu si beneficiind de asistenta juridica exclusiva si permanenta oferita de Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA prin avocati sai specializati, compania Working Market Agency va realiza cu succes intregul proces de recrutare si plasare a muncitorilor straini, astfel incat sa puteti beneficia de angajatii de care aveti nevoie in cadrul firmei dumneavoastra, pentru ca activitatea companiei sa se deruleze in cele mai bune conditii.