CAMPANIE DE PUBLICITATE

Working Market Agency

WORKING MARKET AGENCY a demarat, în premieră în România pentru o Companie de plasare si recrutare forta de munca din spatiul NON UE, o campanie publicitara ca parte din activitatea sa de consultanta și conștientizare a antreprenorilor si angajatorilor din Romania.

În cadrul acestei campanii sunt închiriate, în diverse zone din Bucureşti sau din țară, panouri tip led si, incepand cu ianuarie 2019, au fost alese cateva locuri iconice din zone intens tranzitate din Bucuresti pentru a sustine misiunea brand-ului WORKING MARKET AGENCY si de a veni in intampinarea nevoii de forta de munca, din ce in ce mai acute, a angajatorilor din Romania.

Panourile din 25 dintre zonele cele circulate din capitala, precum Unirii, Regina Maria, Lipscani si Universitate, vor creste ca numar spre finalul campaniei, pastrand astfel mesajul in centrul atentiei publicului tinta.

Campania este in plina desfasurare – difuzare masiva a spotului pe panouri publicitare in capitala si orasele mari. In mediul online, spotul ruleaza deja pe site ul https://www.fanatik.ro, cu intentia de a continua in acest trend. In urmatoarea perioada, campania va continua atat in mediul on line cat si TV.

In vederea promovarii serviciilor noastre, ne vom asocia cu toate canalele de media care trateaza deschis subiectul problemei fortei de munca in Romania, deoarece aceastea ofera selectivitate in ceea ce priveste audienta si ajuta la atingerea unor grupuri tinta.

 

WORKING MARKET AGENCY intinde limitele creativitatii pentru a spori gradul de constientizare a angajatorilor si atragerea atentiei acestora.

WORKING MARKET AGENCY inoveaza permanent pentru a crea interactiuni semnificative cu publicul tinta, prin folosirea ultimelor tehnologii in comunicarea mesajului sau.