O noua conferinta sub egida BucharestFoodSummita a avut loc in data de 29 octombrie 2020 la sediul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti avand ca tema de discutie dezvoltarea marilor retele de comert si a lanturilor de magazine apartinand fermierilor de succes.

Aceasta tema de discutie dar si multe alte dialoguri si expuneri captivante au fost produse de catre speakerii de prim rang ai domeniului la BucharestFoodSummit.ro, Editia a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020, in cadrul conferintei.

Conferinta a avut ca subiect declarat al discutiilor „Modernizarea continua a retelelor de retail in Romania si Europa de Sud-Est. Efort, succes, asociere și parteneriat intre producatori si retele de desfacere. Comertul, veriga fundamentala pentru accelerarea integrarii productiei nationale alimentare si de bauturi.

In rolul de moderator al conferintei s-a regasit Gabriel Biris, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran, iar co-moderatori au fost Alexandru Stănescu, Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților și Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit.

Dintre distinsii participanti putem mentiona pe Adrian Oros, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Sorin Mihai Cîmpeanu, Rector, USAMV Bucuresti, Paul Anghel, Director general – ANPC, Mario Crețu, Corporate Affairs Manager –  Carrefour România, Mihai Toader, Coordonator Achiziții Produse – Grup Auchan, Valer Hancaș, Corporate Affairs&Communication Director – Kaufland Romania & Moldova, Valeriu Tabără, Președinte ASAS, Alexandru Baciu, Antreprenor  – Ferma Baciu, Nicușor Șerban, Președinte Clubul Fermierilor Români.

Generatori de dezbateri au fost oameni de afaceri de prestigiu, manageri de top ai invatamantului superior agricol din tara noastra si manageri de organizatii cu profil agricol. Vom putea mentiona pe domnul Nicolae Badea, Presedintele Computerland Romania, Jean Valvis, Antreprenor Valvis Holding, Valeriu Tabara, Presedinte ASAS, Razvan Theodorescu, prorector USAMV Bucuresti sau pe domnul Ionut Constantin Gheorghe, Presedintele Cooperativei Agricole Meleag Taranesc.

BucharestFoodSummit.ro este organizat în parteneriat cu #RomâniaFuncționează, FoodBiz, CEC Bank, Casa de Avocatură Biriș-Goran, Domeniile Urlați, ASAS, ASPES, FIHR, ICDP – Mărăcineni, HORA, Agrostandard și Academia de Studii Economice București.

Agentia de recrutare si plasare forta de munca din strainatate Working Market Agency este din nou prezenta la acest eveniment de prestigiu al toamnei, propunand solutia recrutarii muncitorilor straini pentru dezvoltarea agriculturii romanesti dar si a altor domenii de activitate unde este nevoie de forta de munca.

Sponsorii evenimentului sunt urmatorii : Sponsor Gold – Computerland România, Exclusive Pure Water Partner –  Aqua Carpatica, Wine Partner – Domeniile Sâmburești.

Partenerii media: FoodBiz, #RomâniaFuncționează, Agrostandard, Lumea Banilor, EVZ, TVRi și Economistul.

Seria de conferinte BucharestFoodSummit este in plina desfasurare, iar editia din acest an se bucura de un interes deosebit, la fel ca si editiile precedente.