In ultimul timp, tot mai multi angajatori romani se arata interesati de recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Bangladesh. Aceasta tara asiatica situata in vecinatatea Indiei dispune de o populatie tanara care este calificata pentru o gama foarte ampla de meserii si ocupatii.

Muncitorii din Bangladesh pot ocupa locuri de munca din România care implica diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semi calificat, calificat și profesionist. Munca in strainatate este o mare oportunitate pentru acesti muncitori, care aspira la o viata mai buna pentru ei si pentru familiile lor din tara de origine

Aproape ca nu exista domeniu in care sa nu regasim muncitori straini din Bangladesh, fie ca vorbim de muncitori in agricultura, muncitori in constructii, muncitori pe santier, in domeniul de asistență/ ingrijire bătrâni, babysitter, comerț, servicii Financiare, industria alimentară, IT, Horeca sau industria textila.

Prezentabili, harnici și dornici să muncească, muncitorii din Bangladesh pot face cu adevărat diferența pe piața muncii din România. Astfel, la solicitarea angajatorilor, agentia noastra de recrutare din strainatate se poate adapta oricând criteriilor de selectie impuse de catre angajatorii din Romania pentru aducerea personalului dorit.

Angajarea strainilor este o solutie care devine din ce in ce mai atractiva si mai benefica pentru antreprenorii din Romania. Nu ne referim doar la calitatea execelenta a muncii si la seriozitatea binecunoscuta a asiaticilor dar si la faptul ca gradul de retentie a personalului strain este mult mai ridicat in cazul strainilor decat in cazul muncitorilor autohtoni.

Piața asiatică oferă intotdeauna un bazin mare de candidați, cu oameni calificați și serioși. Cultura muncii este prezenta inca din copilarie si adolescenta, astfel incat educatia muncitorilor asiatici este formata in spiritul de a fi activ si de ajutor, in acelasi timp aratand recunostinta si respect angajatorului.

La aceste beneficii se mai adauga faptul ca in Romania salariul minim pentru cetatenii straini este acelasi cu salariul minim pentru cetatenii romani. Agentia de recrutare si plasare din strainatate Working Market Agency ofera angajatorilor din Romania, din diferite domenii de activitate, servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca straina din spatiul non UE, pornind de la identificarea si selectarea muncitorilor straini potrivit profilului acestora cautat de anagajatorul roman partener.

Astfel, prima misiune a agentiei noastre este de a identifica, selecta si propune candidati potriviti conform cerintelor din cadrul fisei postului emisa de angajator. Acestia vor fi ulterior selectati conform deciziei angajatorului. Recrutam straini din Bangladesh precum si din alte tari asiatice precum India, Pakistan, Nepal, Turcia, Bangladesh, Sri Lanka sau Vietnam.

Recrutarea strainilor din Asia s-a dovedit a fi de mare ajutor companiilor din Romania, iar drept dovada stau aprecierile angajatorilor romani care au reusit sa integreze cu succes echipe de muncitori asiatici in cadrul companiei, iar rezultatele pozitive nu au intarziat sa apara.

Compania Working Market Agency este agentia de recrutare de forta de munca din strainatate cu experienta indelungata in recrutarea muncitorilor straini din spatiul extracomunitar (non UE) pentru piata muncii din tara noastra. Principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt inovatia, rationalul si respectul pentru clienti, acestea motivandu-ne sa oferim servicii de incredere si de inalta calitate.