Martie, prima luna a primaverii, este momentul cand majoritatea antreprenorilor din sectorul HoReCa incep pregatirile in vederea recrutarii personalului necesar pentru sustinerea si dezvoltarea afacerilor in perioada de activitate crescuta, corespunzatoare sezonului estival.

Beneficiind de experientele pozitive din anii anteriori, angajatorii din domeniul HoReCa au avut prilejul sa se convinga de faptul ca personalul reprezentat de muncitorii straini din Asia reprezinta solutia cea mai eficienta pentru cresterea activitatii si obtinerea unor profituri excelente in perioada estivala.

Din ce in ce mai multi angajatori devin constienti de faptul ca pot inregistra pierderi majore angajand ospatari, bucatari sau barmani fara sa fi urmat un proces de recrutare corespunzator. Sunt mii de clienti ai hotelurilor si restaurantelor care nu iti spun ca s-au simtit jigniti de un anume gest al angajatilor mai putin seriosi sau respectuosi. Ei pur si simplu nu mai revin la acel hotel, restaurant, bar sau terasa, dar de obicei mai vorbesc si cu alte persoane sau publica review-uri negative pe forumuri online si uneori chiar cu exces de zel, astfel incat cu greu poti recupera asemenea pierderi de imagine.

In domeniul HoReCa, sunt multe locuri de munca, iar majoritatea muncitorilor straini din Romania care au dat curs ofertelor de locuri de munca in domeniu au dovedit ca sunt foarte seriosi si respectuosi, calitati care sunt esentiale pentru a desfasura un business de succes in industria ospitalitatii. Muncitorii asiatici au format deja o comunitate puternica in tara noastra si sunt apreciati pentru modul deosebit in care interactioneaza cu oamenii.

Fie ca aveti nevoie de bucatari, ajutor de bucatari, ospatari, patiseri, brutari, barmani sau de alt tip de personal calificat si necalificat, agentia de recrutare forta de munca Working Market Agency va sta la dispozitie pentru recrutarea si plasarea muncitorilor straini din Asia, conform cerintelor Dumneavoastra.

Angajarea strainilor din Asia in cadrul restaurantelor, teraselor, a cafenelelor și a hotelurilor creeaza o imagine excelenta cu un impact pozitiv asupra clientelei. Harnici, atenti la detalii si dornici sa-si indeplineasca cu eficienta sarcinile zilnice, asiaticii fac diferenta in campul muncii. Acestia reprezinta o excelenta optiune si pentru fast food-uri, unde pregatesc burgeri, pizza, sandwich-uri, shaorma sau diverse salate, aducand in plus o nota de exotism afacerii Dumneavoastra, apreciata de consumatori si de turisti.

Compania Working Market Agency vine in sprijinul afacerii Dumneavoastra cu servicii complete in domeniul recrutarii si plasarii de personal strain din spatiul non UE, oferindu-va totodata consultanta necesara efectuarii in conditii de deplina legalitate a tuturor demersurilor pentru angajarea strainilor.

Deoarece stim cat de importanta este recrutarea din timp si in mod profesionist a personalului din industria ospitalitatii, compania Working Market Agency a lansat o oferta promotionala valabila pentru luna martie destinata tuturor angajatorilor din domeniul HoReCa. Astfel, apeland in aceasta luna la serviciile companiei Working Market Agency, veti putea beneficia de un discount de 25% din pretul serviciilor furnizate de agentia noastra de recrutare si plasare personal strain din spatiul non UE.